GoAuto

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 99/101

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam z całego serducha wątek zamknięty Bardzo serdecznie wszystkim polecam tą szkołę jest, jedna z nielicznych...
~Iwona
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 grudnia 2017

go!auto to strzał w 10!!!!! wątek zamknięty Nie wierzyłam, że ktokolwiek będzie w stanie odblokować mnie psychicznie,...
~Daria
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 grudnia 2017

Go!Auto = Najlepsza szkoła jazdy! wątek zamknięty Najlepszy wybór. Od podstaw do zaawansowanych zagadnień. Na wszystkie moje...
~Justyna Kijewska
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 listopada 2017

Szczerze polecam wątek zamknięty Super szkoła, teoria na wysokim poziomie, profesjonalnie tłumaczona...
~DOROTA
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 listopada 2017

Polecam! wątek zamknięty Co tu dużo pisać... Polecam każdemu, kto chce być dobrym kierowcą. Piotr...
~Dominika O.
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 listopada 2017

Szkoła jazdy godna polecenia wątek zamknięty Świetny kurs teoretyczny jak i praktyczny. Zajęcia praktyczne uczą myślenia...
~Zuzanna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 września 2017

Jeżeli szukasz dobrego ośrodka szkolenia kierowców to już znalazłeś wątek zamknięty Nigdy nie wystawiam opinii w internecie, ale prawo jazdy to bardzo ważny...
~Maciej Ratajczak
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 sierpnia 2017

Dobitnie i konsekwentnie! wątek zamknięty Trafiłam do go!auto za pośrednictwem przyjaciółki. Poszłam tam na dwie jazdy...
~Agnieszka Oleszczak
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2017

Taka powinna byc każda szkola! wątek zamknięty U pana Wojtka wzięłam pare jazd dodatkowych, przygotowujących do egzaminu....
~Martyna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2017

Warto zrobić prawo jazdy z go!auto :) wątek zamknięty Bardzo polecam wszystkim, którzy chcą być dobrymi kierowcami. Jazdy w go!auto...
~Ania
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 31 lipca 2017

Najlepsza szkoła w trójmieście ! ! ! wątek zamknięty Zdecydowanie polecam! Pan Wojtek świetnie prowadzi wykłady, ciekawie to...
~Michał G
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 6 lipca 2017

Wszystkim ambitnym, chcącym zdać egzamin najlepiej za pierwszym podejściem polecam tę właśnie szkołę! wątek zamknięty Tak absolutnie, bez przesady chcę polecić szkołę Go!Auto. Tu od pierwszego...
~Anna K.
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 29 czerwca 2017

Świetna szkoła jazdy Polecam!!! wątek zamknięty Jeżeli ktoś ma opory przed prowadzeniem auta, to w tej szkole się ich...
~Sylwia J.D.
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 czerwca 2017

Świetnie! wątek zamknięty Bardzo fajna szkoła jazdy! Chodziłam na indywidualne z części teoretycznej i...
~Sandra
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 maja 2017

Michalina - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam ta szkole. Zdałam teorie i praktykę za pierwszym razem....
~Michalina
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2017

Szkoła godna polecenia :) wątek zamknięty Profesjonalne podejście oraz najważniejsze Pan Wojtek Kiełbasa uczy nas...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2017

Polecam Go! Auto wątek zamknięty Szkoła godna polecenia :) Profesjonalne podejście oraz najważniejsze Pan...
~Świeżo upieczony kierowca, Patry
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 kwietnia 2017

Super instruktor wątek zamknięty Go Auto to bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Pierwsze co mnie skłoniło ku tej...
~Katarzyna M.
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 marca 2017

Rewelacja wątek zamknięty Go Auto to szkoła na która trafiłam przez przypadek w internecie :). Polecam...
~Gosia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 marca 2017

Świetny instruktor wątek zamknięty Pan Wojciech K. prowadził ze mną lekcje nauki perfekcyjnie i szczegółowo,...
~mirlew2017
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 marca 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry