Szpital Jednodniowy

Szpitale

Gdańsk, Otomińska 15C

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
AO - opinia wątek zamknięty Serdeczne podziękowania za profesjonalizm wobec mojego Pacjenta, Stanisława,...
~AO
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 6 sierpnia 2022

Zbigniew Wieczerzycki - pacjent - opinia wątek zamknięty Moje wrażenia są bardzo pozytywne, podczas wszystkich wizyt w związku z...
~Zbigniew Wieczerzycki - pacjent
-

dodano: 29 lipca 2022

Stanisław Świtalski - opinia wątek zamknięty Serdecznie dziękuję Paniom, które w jakimkolwiek zakresie przyczyniły się...
~Stanisław Świtalski
1

dodano: 18 lipca 2022

Marta - opinia wątek zamknięty Operacja stawu skokowego. Pełen profesjonalizm.
~Marta
-

dodano: 22 lipca 2022

Mieczysław - opinia wątek zamknięty Zabieg usunięcia zaćmy miałem już w NCM przy ul. Polanki,bo zabiegi zostały...
~Mieczysław
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 28 czerwca 2022

Stanisław - opinia wątek zamknięty Super opieka , wszystko sprawnie zrobione
~Stanisław
-

dodano: 23 czerwca 2022

Pacjentka - opinia wątek zamknięty Dziękuję za profesjonalne i pełne empatii podejście personelu medycznego....
~Pacjentka
-

dodano: 15 czerwca 2022

Katarzyna - opinia wątek zamknięty Miałam zabieg usunięcia zaćmy na oku, w odstępach miesiąca jednego od...
~Katarzyna
-

dodano: 29 maja 2022

Zdzisław S. - opinia wątek zamknięty Przeszedłem kilka dni temu zabieg usunięcia zaćmy. Byłem urzeczony personelem...
~Zdzisław S.
-

dodano: 27 maja 2022

Elżbieta Staszek - opinia wątek zamknięty Profesjonalna obsługa, szczególne podziękowanie za udany zabieg dla pani dr...
~Elżbieta Staszek
-

dodano: 17 kwietnia 2022

Daniel - opinia wątek zamknięty Wszystko w najlepszym porządku, szybko i sprawnie - operacja zaćmy jednego oka.
~Daniel
-

dodano: 15 kwietnia 2022

Jerzy Wójcik - opinia wątek zamknięty Super profesjonalna na każdym etapie usługi obsługa. Osobowe zaangażowanie...
~Jerzy Wójcik
-

dodano: 1 marca 2022

Pan Andrzej - opinia wątek zamknięty W styczniu 2022 roku miałem wykonywany w szpitalu zabieg rekonstrukcji...
~Pan Andrzej
-

dodano: 2 lutego 2022

Urszula - opinia wątek zamknięty Dziekuję za sprawną,miłą i bardzo rzetelną usługę usunięcia zaćmy u mojego...
~Urszula
-

dodano: 27 stycznia 2022

M.W. - opinia wątek zamknięty zabieg usunięcia zaćmy, zmuszony byłem przesunąć termin zabiegu i nie było...
~M.W.
-

dodano: 20 stycznia 2022

Renata G. - opinia wątek zamknięty Polecam każdemu ten szpital. Personel sympatyczny, kompetentny, wszystko...
~Renata G.
-

dodano: 11 listopada 2021

Al-Saadi - opinia wątek zamknięty Kilka miesięcy temu przechodziłem zabieg zaćmy oka, którego bardzo się bałem....
~Al-Saadi
-

dodano: 8 listopada 2021

Marek - opinia wątek zamknięty W tym szpitalu dr Michał Borys wykonywał zabieg - artroskopie lewego barku....
~Marek
-

dodano: 24 października 2021

janina orzechowska - opinia wątek zamknięty Miałam wykonany zabieg zaćmy na oko prawe (16.08.2021) , i oko lewe...
~janina orzechowska
-

dodano: 19 października 2021

Lukasz - opinia wątek zamknięty Polecam w 100%. Zabieg okulistyczny wykonany perfekcyjnie. Profesjonalna...
~Lukasz
-

dodano: 13 października 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry