Szpital Jednodniowy

Szpitale

Gdańsk, Otomińska 15C

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bożena Grue - opinia wątek zamknięty Moja mama lat 90 była operowana na zaćmę we wrześniu 21. Mama otrzymała 90 %...
~Bożena Grue
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 22 września 2021

Grażyna Cz. - opinia wątek zamknięty Wszystkie standardy na wysokim poziomie; profesjonalny, zaangażowany, bardzo...
~Grażyna Cz.
-

dodano: 22 lipca 2021

Roman M. - opinia wątek zamknięty Usunięcie zaćmy OP dnia 8 czerwca 2021. Bardzo dobre podejście do pacjenta,...
~Roman M.
-

dodano: 14 lipca 2021

Barbara Banachowska - opinia wątek zamknięty Szpital super wyposażony i wspaniali lekarze. Byłam tam na operacji zaćmy...
~Barbara Banachowska
-

dodano: 13 lipca 2021

Ewa - opinia wątek zamknięty Jestem po zabiegu usunięcia zaćmy z prawego oka. Obecnie oczekuję na zabieg w...
~Ewa
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 11 czerwca 2021

Gorzata1 - opinia wątek zamknięty Obsługa i opieka na najwyższym poziomie. Czas oczekiwania - krótki
~Gorzata1
-

dodano: 18 maja 2021

Teresa - opinia wątek zamknięty Personel Medyczny ma empatyczne podejście do pacjentów. Cechuje Go...
~Teresa
-

dodano: 3 maja 2021

Córka pacjentki - opinia wątek zamknięty Zaćma w obu oczach. Pełen profesjonalizm, sympatyczne pielęgniarki, od samego...
~Córka pacjentki
1

dodano: 16 maja 2020

Piotr Kossowski - opinia wątek zamknięty W dniu 28-04-2021 przeszedłem w szpitalu operację zaćmy oka lewego.Jestem pod...
~Piotr Kossowski
-

dodano: 30 kwietnia 2021

Ewa - opinia wątek zamknięty Cudowny personel, obsługa na najwyższym poziomie. Wreszcie widzę wyraźnie....
~Ewa
-

dodano: 1 kwietnia 2021

Aleksandra - opinia wątek zamknięty Rewelacja, pacjent czuje się zadbany od samego przekroczenia progu szpitala....
~Aleksandra
-

dodano: 24 marca 2021

Bogdan - opinia wątek zamknięty Dwa razy miałem wykonywany zabieg usunięcia zaćmy, wszystko na najwyższym...
~Bogdan
-

dodano: 22 marca 2021

Danuta F. - opinia wątek zamknięty jestem bardzo zadowolona że znalazłam ten szpital bo na zabieg czekałam...
~Danuta F.
-

dodano: 2 marca 2021

Jerzy Nowak - opinia wątek zamknięty Miło, kompetentnie, szybko. Odzyskałem ostrość wzroku.
~Jerzy Nowak
-

dodano: 22 lutego 2021

Michał - opinia wątek zamknięty W szpitalu miałem wykonywany zabieg na stopie. Zarówno lekarze, jak i...
~Michał
-

dodano: 10 lutego 2021

Jarek - opinia wątek zamknięty Z całego serca polecam szpital. Świetne przygotowanie do zabiegu, zabieg...
~Jarek
-

dodano: 14 stycznia 2021

Krystyna Meler - opinia wątek zamknięty Dziękuję pięknie za kulturę obsługi, 15 grudnia miałam zabieg Pani fr...
~Krystyna Meler
-

dodano: 8 stycznia 2021

Franciszek Gdowik - opinia wątek zamknięty 13.10. 2020 miałem u państwa wykonany zabieg operacyjny na zaćme, jestem...
~Franciszek Gdowik
-

dodano: 31 grudnia 2020

Paulina - opinia wątek zamknięty domy medyczne w Trójmieście mogą być wzorem dla innych jednostek tego typu....
~Paulina
-

dodano: 11 grudnia 2020

Justyna - opinia wątek zamknięty Bardzo miły personel medyczny Panie bardzo opanowane , miłe napewno tam wrócę
~Justyna
-

dodano: 2 grudnia 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry