Szpital Jednodniowy

Szpitale

Gdańsk, Otomińska 15C

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Daniel - opinia wątek zamknięty Wszystko w najlepszym porządku, szybko i sprawnie - operacja zaćmy jednego oka.
~Daniel
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 15 kwietnia 2022

Jerzy Wójcik - opinia wątek zamknięty Super profesjonalna na każdym etapie usługi obsługa. Osobowe zaangażowanie...
~Jerzy Wójcik
-

dodano: 1 marca 2022

Pan Andrzej - opinia wątek zamknięty W styczniu 2022 roku miałem wykonywany w szpitalu zabieg rekonstrukcji...
~Pan Andrzej
-

dodano: 2 lutego 2022

Urszula - opinia wątek zamknięty Dziekuję za sprawną,miłą i bardzo rzetelną usługę usunięcia zaćmy u mojego...
~Urszula
-

dodano: 27 stycznia 2022

M.W. - opinia wątek zamknięty zabieg usunięcia zaćmy, zmuszony byłem przesunąć termin zabiegu i nie było...
~M.W.
-

dodano: 20 stycznia 2022

Renata G. - opinia wątek zamknięty Polecam każdemu ten szpital. Personel sympatyczny, kompetentny, wszystko...
~Renata G.
-

dodano: 11 listopada 2021

Al-Saadi - opinia wątek zamknięty Kilka miesięcy temu przechodziłem zabieg zaćmy oka, którego bardzo się bałem....
~Al-Saadi
-

dodano: 8 listopada 2021

Marek - opinia wątek zamknięty W tym szpitalu dr Michał Borys wykonywał zabieg - artroskopie lewego barku....
~Marek
-

dodano: 24 października 2021

janina orzechowska - opinia wątek zamknięty Miałam wykonany zabieg zaćmy na oko prawe (16.08.2021) , i oko lewe...
~janina orzechowska
-

dodano: 19 października 2021

Lukasz - opinia wątek zamknięty Polecam w 100%. Zabieg okulistyczny wykonany perfekcyjnie. Profesjonalna...
~Lukasz
-

dodano: 13 października 2021

Bożena Grue - opinia wątek zamknięty Moja mama lat 90 była operowana na zaćmę we wrześniu 21. Mama otrzymała 90 %...
~Bożena Grue
-

dodano: 22 września 2021

Grażyna Cz. - opinia wątek zamknięty Wszystkie standardy na wysokim poziomie; profesjonalny, zaangażowany, bardzo...
~Grażyna Cz.
-

dodano: 22 lipca 2021

Roman M. - opinia wątek zamknięty Usunięcie zaćmy OP dnia 8 czerwca 2021. Bardzo dobre podejście do pacjenta,...
~Roman M.
-

dodano: 14 lipca 2021

Barbara Banachowska - opinia wątek zamknięty Szpital super wyposażony i wspaniali lekarze. Byłam tam na operacji zaćmy...
~Barbara Banachowska
-

dodano: 13 lipca 2021

Ewa - opinia wątek zamknięty Jestem po zabiegu usunięcia zaćmy z prawego oka. Obecnie oczekuję na zabieg w...
~Ewa
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 czerwca 2021

Gorzata1 - opinia wątek zamknięty Obsługa i opieka na najwyższym poziomie. Czas oczekiwania - krótki
~Gorzata1
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 maja 2021

Teresa - opinia wątek zamknięty Personel Medyczny ma empatyczne podejście do pacjentów. Cechuje Go...
~Teresa
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 3 maja 2021

Córka pacjentki - opinia wątek zamknięty Zaćma w obu oczach. Pełen profesjonalizm, sympatyczne pielęgniarki, od samego...
~Córka pacjentki
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 16 maja 2020

Piotr Kossowski - opinia wątek zamknięty W dniu 28-04-2021 przeszedłem w szpitalu operację zaćmy oka lewego.Jestem pod...
~Piotr Kossowski
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 kwietnia 2021

Ewa - opinia wątek zamknięty Cudowny personel, obsługa na najwyższym poziomie. Wreszcie widzę wyraźnie....
~Ewa
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 1 kwietnia 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry