Szpital Jednodniowy

Szpitale

Gdańsk, Otomińska 15C

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
100 % satysfakcji wątek zamknięty Pobyt w szpitalu zaliczam do bardzo udanych. Pielęgniarki miłe, uśmiechnięte...
~Ania
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 grudnia 2016

Beata Gołtowska - opinia wątek zamknięty Szpital godny polecenia.Jestem bardzo zadowolona z opieki w tym szpitalu....
~Beata Gołtowska
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 października 2016

halux wątek zamknięty Duża fachowość lekarza operującego stopy. Miła i uprzejma obsługa. Pan...
~she
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 października 2016

zabieg ciesni nadgarstka wątek zamknięty swietna i fachowa ekipa polecam
~ewakwint13
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 września 2016

W mojej opinii na medal wątek zamknięty Placówka i usługi w niej oferowane na najwyższym poziomie. Doktor Rybak...
~zadowolona pacjentka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 września 2016

Chirurgia jednego dnia wątek zamknięty Wszystko odbyło sie tak jak powinno. Bez zbednego oczekiwania, pełna...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2016

Polecam w 100% wątek zamknięty Jeżeli szukacie miejsca gdzie w spokoju, czysto i profesjonalnie można usunąć...
~Joanna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 czerwca 2016

jeden z najlepszych jednodniowych szpitali wątek zamknięty Bardzo polecam ten szpital. Opieka jest na najwyższym poziomie, zabieg zaćmy...
~adam
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 czerwca 2016

Mega zadowolona wątek zamknięty Bardzo polecam szpital jednodniowy profesjonalna i miła opieka przed i po...
~Ewa
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 czerwca 2016

Rekonstrukcja więzadła wątek zamknięty Serdecznie polecam ten szpital. Opieka na jak najwyższym poziomie, zabieg...
~Gng
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 czerwca 2016

Światowe standardy w Gdańsku wątek zamknięty Piszę na gorąco, w kilka godzin po zabiegu wycięcia tkanki miękkiej. Placówka...
~Beczos
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 czerwca 2016

Godny polecenia wątek zamknięty Szpital z dobra i fachowa obsługą. Jednodniowy pobyt przy okazji zabiegu...
~wredny
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 czerwca 2016

Bardzo profesjonalna obsługa i świetny personel wątek zamknięty Jeżeli ktoś narzeka na poziom obsługi i zaangażowanie lekarzy w polskiej...
~Pacjent 44 l.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 maja 2016

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty W dniu 4.05 miałem w szpitalu plastykę przepukliny pępkowej w ramach...
~Artur
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 maja 2016

Szpital jedniowy-NCM wątek zamknięty Szpital zapewnia najwyższej jakości opiekę medyczną. Bardzo mila,kompetentna...
~Wojtek W
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 maja 2016

Szpital Jednodniowy "Otomińska" wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z opieki w tym szpitalu i wykonania zabiegu. Obsługa...
~Ela R.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2016

:) wątek zamknięty Termin dopasowany do moich potrzeb, panie pielęgniarki bardzo miłe i...
~Asia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 lutego 2016

opinia wątek zamknięty Operacja ortopedyczna mojej stopy przeprowadzona przez wspaniałego Dr...
~wdziiczna pacjentka D.D.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 lutego 2016

GORĄCO POLECAM wątek zamknięty Szpital na bardzo wysokim poziomie, pełen profesjonalizm zarówno na sali...
~Anna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 lutego 2016

PROFESJONALIZM ZARÓWNO PODCZAS OPERACJI, JAK I W OBSŁUDZE PACJENTA - POLECAM! wątek zamknięty Już podczas pierwszego telefonicznego kontaktu, miałem do czynienia z miłą i...
~B. Berowski
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 stycznia 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry