Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
POLECAM !!! wątek zamknięty Jestem już mamą 6 letniej córeczki i przed narodzinami kolejnego maleństwa...
~Magda
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2017

Bez zastanowienia - najlepsza szkoła rodzenia wątek zamknięty Bez zastanowienia - najlepsza szkoła rodzenia ! :) Bez wahania polecam Anię i...
~Kasia, Leszek i Antek :)
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 czerwca 2017

Bardzo sympatyczna szkoła wątek zamknięty Bardzo dobra szkoła. Poszliśmy na zajęcia trochę z bomby, a dowiedzieliśmy...
~MD
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 czerwca 2017

Z całego serca polecam wątek zamknięty Anię poznałam na służbowym spotkaniu, ujęła mnie wówczas swoim zaangażowaniem...
~Kamila
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 marca 2017

POLECAMY!!! wątek zamknięty Serdecznie polecamy zajęcia z Anią! My wybraliśmy kurs indywidualny. Bardzo,...
~Basia i Krzysiek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 lutego 2017

polecamy! wątek zamknięty Ania jest bardzo ciepłą i pomocną osobą, odpowie na nurtujące pytania o...
~Agata
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 lutego 2017

Szczęśliwi rodzice wątek zamknięty Razem z żoną mieliśmy okazję spotkać się z Anią parę razy i jesteśmy bardzo...
~Ania & Marcin
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 lutego 2017

Polecam konsultacje laktacyjne wątek zamknięty W bardzo trudnym dla mnie czasie Ania przyjechała mnie ratować, bo wydawało...
~Judyta
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 stycznia 2017

Polecam z całego serca! wątek zamknięty Na zajęcia do szkoły rodzenia chciałam uczęszczać z mężem, więc warunek był...
~Aneta
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 stycznia 2017

Super :D wątek zamknięty Ania jest świetna - bardzo zaangażowana, mówi o wszystkim o czym trzeba...
~Asia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 listopada 2016

Położna, która nie zawiedzie zaufania :) wątek zamknięty Zdecydowanie polecamy szkołę rodzenia Zaufaj Położnej. Pani Ania ma ogromną,...
~Weronika
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 listopada 2016

Polecamy! wątek zamknięty Szkołę rodzenia Zaufaj Położnej polecam w 100%. Zajęcia prowadzone są w...
~Patrycja i Maciek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 listopada 2016

polecam wszytkim przyszłym rodzicom wątek zamknięty szczerze polecam szkołę rodzenia - Zaufaj Położnej. Zajęcia odbywają się w...
~Kasia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2016

W 100% POLECAMY!!! wątek zamknięty Serdecznie polecamy szkole Pani Ani :) Super atmosfera i wiele praktycznych,...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 lipca 2016

Profesjonalna szkoła rodzenia oraz pomoc przy noworodku wątek zamknięty Najlepsza położna w trójmiescie! Pani Ania jest bardzo pomocną, zaangażowaną,...
~Daria
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 czerwca 2016

Polecam w 100% :) wątek zamknięty Skorzystałam ze szkoły Ani i jestem zadowolona, widać że położna prowadzi...
~beata
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 czerwca 2016

Konretnie i na temat wątek zamknięty Wszystko, sprawnie, przystępnie i na temat. Przystępny sposób przekazywania...
~Potencjalna mama
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 maja 2016

Polecam pania polozna!!! Super :-) wątek zamknięty Polecam pania :-) mimo mlodego wieku bardzo kompetentna..sluzyla rada nawet w...
~Gabi
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2016

Zdecydowanie polecamy! wątek zamknięty Skorzystaliśmy z usług Ani jako położnej, zanim jeszcze otworzyła szkołę...
~Renata
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2016

Warto zaufac poloznej wątek zamknięty Z jednej strony mamy tu do czynienia z kompetencja i profesjonalizmem, z...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry