Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Świetne! wątek zamknięty Jedzenie nie tylko wygląda apetycznie ale i jest bardzo smaczne! Dieta była...
~Roksi
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 października 2016

Najlepszy catering dietetyczny z jakim miałem do tej pory do czynienia! wątek zamknięty Pracownia smaku to jeden z najlepszych, o ile nie najlepszy catering...
~Jakub
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 września 2016

jedzonko wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z cateringu. Smacznie, zdrowo i przede wszystkim...
~marzena
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2016

Polecam wątek zamknięty Bardzo dobre jedzenie. Rożnorodne dania z duża ilością świeżych warzyw i...
~Ania
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2016

ciekawe smaki wątek zamknięty Urozmaicone dietetyczne menu, estetycznie zapakowane i jasno opisane. Z...
~agat
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2016

super jedzenie wątek zamknięty Obsługa fachowa i profesjonalna. Jestem zadowolona z "Pracowni Smaku"....
~Bozena
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2016

super jedzenie wątek zamknięty Obsługa fachowa i profesjonalna. Jestem zadowolona z "Pracowni Smaku"....
~Bozena
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2016

Pyszny catering dietetyczny!! wątek zamknięty Korzystam z cateringu Pracownia Smaku od kilku tygodni. Szczerze polecam!...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 lipca 2016

Smacznie, zdrowo, profesjonalnie! wątek zamknięty Posiłki nie tylko zbilansowane i bardzo smaczne, ale dostosowane do...
~Agata
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 lipca 2016

najlepszy catering wątek zamknięty Naprawdę No1 a kilku już próbowałam. Ładnie zapakowane, opisane, dołączone...
~basia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 czerwca 2016

Rewelacyjny catering dietetyczny wątek zamknięty Catering dietetyczny z Pracowni Smaku jest naprawdę warty polecenia. Potrawy...
~Pola
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 maja 2016

Pysznie, zdrowo i wdać efekty :) wątek zamknięty Jestem na diecie 1200 kcal od 10 dni i żałuję tylko, że Pracownię Smaku...
~Magda
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 maja 2016

Świetny, profesjonalny katering ;) wątek zamknięty Mimo, iż korzystałem z wielu kateringow na terenie trojmiasta to ta firma...
~Maciek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 maja 2016

POLECAM!!! wątek zamknięty Zamówiłam pierwszą dietę 1500 kal na początek tylko na 10 dni, moje...
~Gosia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 maja 2016

Bardzo wygodna sprawa wątek zamknięty Ze względu na mój charakter pracy i przesłanki medyczne do zrzucenia wagi,...
~Piotr
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 maja 2016

Smacznie i na czas wątek zamknięty Z usług korzystam, gdy jestem służbowo w Gdańsku i zastępuje mi warszawski...
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 maja 2016

Filharmonia Futura wątek zamknięty Pracownia Smaku proponuje usługi na najwyższym poziomie , niezmiernie cenimy...
~Katarzyna Świątek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2016

bardzo w porzadku, jestem zadowolona! wątek zamknięty Nowa firma i takie dobre jedzenie! Obsługa na wysokim poziomie i menu także....
~Gdynia Gdynia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2016

Smacznie! wątek zamknięty Polecam Catering dietetyczny. Wypróbowałam dietę bez ryb próbnie na 10 dni i...
~Justyna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 marca 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry