Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Agata - opinia wątek zamknięty Jedzenie tak wspaniałe, że nawet sąsiedzi skusili się "spróbować" jednego z...
~Agata
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 21 sierpnia 2020

Ola - opinia wątek zamknięty Trwa mój trzeci tydzień przygody z Pracownią Smaku. Korzystam z diety...
~Ola
-

dodano: 17 sierpnia 2020

Łukasz - opinia wątek zamknięty Organizowałem z Pracownią Smaku imprezę u mnie w ogrodzie. Bardzo dobry...
~Łukasz
-

dodano: 17 sierpnia 2020

Daniel L. - opinia wątek zamknięty Jedzenie bardzo dobre: duża różnorodność potraw, obecność warzyw i owoców,...
~Daniel L.
-

dodano: 13 sierpnia 2020

Hania - opinia wątek zamknięty Najlepszy catering z jakiego kiedykolwiek korzystałam. Wszystko świeże,...
~Hania
-

dodano: 12 sierpnia 2020

Bartek - opinia wątek zamknięty Korzystam krótko, bo około 2 tygodni, ale jak na razie posiłki są smaczne i...
~Bartek
-

dodano: 11 sierpnia 2020

Jacek - opinia wątek zamknięty Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Terminowe dostawy. Dietą nie sposób się...
~Jacek
-

dodano: 5 sierpnia 2020

PawełS - opinia wątek zamknięty Polecam, jedzenie smaczne, urozmaicone zawsze terminowo, bez żadnych...
~PawełS
-

dodano: 4 sierpnia 2020

lu - opinia wątek zamknięty Pyszne jedzenie, estetycznie zapakowane, potrawy sporadycznie się powtarzały...
~lu
-

dodano: 1 sierpnia 2020

Klaudia - opinia wątek zamknięty Pyszny catering, dostawa w bardzo przystępnych godzinach ️
~Klaudia
-

dodano: 31 lipca 2020

Agnieszka Wał - opinia wątek zamknięty Catering komunijny petarda! Świetny kontakt, dobra cena, świetna jakość,...
~Agnieszka Wał
-

dodano: 22 lipca 2020

Agnieszka Wał - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona, 4 miesiąc korzystam z diety normal, dania świeże,...
~Agnieszka Wał
-

dodano: 22 lipca 2020

Łucja - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona! Do tej pory miałam ogromny problem z zamówieniem...
~Łucja
-

dodano: 16 lipca 2020

Joanna - opinia wątek zamknięty Do Pracowni Smaku wróciłam po bardzo długiej przerwie. Było bardzo dobrze i...
~Joanna
-

dodano: 5 czerwca 2020

liea - opinia wątek zamknięty Z cateringu korzystam od miesiąca i jestem naprawdę zadowolona. Nie tylko...
~liea
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 28 maja 2020

Karina - opinia wątek zamknięty Jestem pod ogromnym wrażeniem jakości i smaku potraw .. cieszę się ze...
~Karina
-

dodano: 7 maja 2020

Kamil - opinia wątek zamknięty Jak na chwilę obecną jestem pozytywnie zaskoczony. Posiłki są takie po...
~Kamil
-

Michał - opinia wątek zamknięty Korzystałem z cateringu "Pracownia Smaku" po raz pierwszy, i niejako pod...
~Michał
-

Bogna - opinia wątek zamknięty Z cateringu w Pracowni Smaku korzystamy z mężem od ponad 2 miesięcy - menu...
~Bogna
-

M.K. - opinia wątek zamknięty Korzystam z usług Pracowni Smaku od 4 miesiecy. Nie zmieniłabym cateringu na...
~M.K.
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry