Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Łucja - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona! Do tej pory miałam ogromny problem z zamówieniem...
~Łucja
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 16 lipca 2020

Joanna - opinia wątek zamknięty Do Pracowni Smaku wróciłam po bardzo długiej przerwie. Było bardzo dobrze i...
~Joanna
-

dodano: 5 czerwca 2020

liea - opinia wątek zamknięty Z cateringu korzystam od miesiąca i jestem naprawdę zadowolona. Nie tylko...
~liea
-

dodano: 28 maja 2020

Karina - opinia wątek zamknięty Jestem pod ogromnym wrażeniem jakości i smaku potraw .. cieszę się ze...
~Karina
-

dodano: 7 maja 2020

Kamil - opinia wątek zamknięty Jak na chwilę obecną jestem pozytywnie zaskoczony. Posiłki są takie po...
~Kamil
-

Michał - opinia wątek zamknięty Korzystałem z cateringu "Pracownia Smaku" po raz pierwszy, i niejako pod...
~Michał
-

Bogna - opinia wątek zamknięty Z cateringu w Pracowni Smaku korzystamy z mężem od ponad 2 miesięcy - menu...
~Bogna
-

M.K. - opinia wątek zamknięty Korzystam z usług Pracowni Smaku od 4 miesiecy. Nie zmieniłabym cateringu na...
~M.K.
-

PG - opinia wątek zamknięty Korzystam z usług już kilka miesięcy, dostawy zawsze terminowe, jakość potraw...
~PG
-

dodano: 6 maja 2020

Paulina - opinia wątek zamknięty Catering zamawiany na ostatni moment i to była najlepsza decyzja ! Bardzo...
~Paulina
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 stycznia 2020

Julia - opinia wątek zamknięty Zdecydowanie polecam, nie można się do niczego przyczepić. Wielkim plusem...
~Julia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 17 grudnia 2019

Marta - opinia wątek zamknięty Przerobiłam wiele cateringów, ten zdecydowanie trzyma najwyższy poziom !...
~Marta
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 grudnia 2019

Ania - opinia wątek zamknięty Razem z mężem z wielką przyjemnością korzystamy z cateringu wegetariańskiego....
~Ania
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Ania - opinia wątek zamknięty Skorzystałam z oferty cateringu próbnego w promocyjnej cenie Black Friday i...
~Ania
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Joanna - opinia wątek zamknięty Zdecydowanie najlepszy catering jaki jadłam. Obsługa i dostawa również na...
~Joanna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 grudnia 2019

Sylwia - opinia wątek zamknięty Z cateringu korzystałam po raz pierwszy gdyż był on w cenie promocyjnej. Na...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 grudnia 2019

Tomek - opinia wątek zamknięty Bardzo dobre jedzenie i świetna obsługa :)
~Tomek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 grudnia 2019

Joanna - opinia wątek zamknięty Przepyszne, pomysłowe potrawy, do tego wszystko podane naprawdę ładnie. W...
~Joanna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 4 grudnia 2019

Marcin wątek zamknięty Zdecydowanie odradzam. Jedzenie jest dobre i różnorodne, ale obsługa i...
~Marcin
3

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 17 października 2019

Marzena - opinia wątek zamknięty Mega pysznie, kolorowo. Posiłki zawsze na czas. Bardzo urozmaicone. Polecam....
~Marzena
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 listopada 2019

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry