Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
PG - opinia wątek zamknięty Korzystam z usług już kilka miesięcy, dostawy zawsze terminowe, jakość potraw...
~PG
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 6 maja 2020

Paulina - opinia wątek zamknięty Catering zamawiany na ostatni moment i to była najlepsza decyzja ! Bardzo...
~Paulina
1

dodano: 27 stycznia 2020

Julia - opinia wątek zamknięty Zdecydowanie polecam, nie można się do niczego przyczepić. Wielkim plusem...
~Julia
-

dodano: 17 grudnia 2019

Marta - opinia wątek zamknięty Przerobiłam wiele cateringów, ten zdecydowanie trzyma najwyższy poziom !...
~Marta
-

dodano: 12 grudnia 2019

Ania - opinia wątek zamknięty Razem z mężem z wielką przyjemnością korzystamy z cateringu wegetariańskiego....
~Ania
-

Ania - opinia wątek zamknięty Skorzystałam z oferty cateringu próbnego w promocyjnej cenie Black Friday i...
~Ania
-

Joanna - opinia wątek zamknięty Zdecydowanie najlepszy catering jaki jadłam. Obsługa i dostawa również na...
~Joanna
-

dodano: 9 grudnia 2019

Sylwia - opinia wątek zamknięty Z cateringu korzystałam po raz pierwszy gdyż był on w cenie promocyjnej. Na...
~Sylwia
-

dodano: 9 grudnia 2019

Tomek - opinia wątek zamknięty Bardzo dobre jedzenie i świetna obsługa :)
~Tomek
-

dodano: 5 grudnia 2019

Joanna - opinia wątek zamknięty Przepyszne, pomysłowe potrawy, do tego wszystko podane naprawdę ładnie. W...
~Joanna
-

dodano: 4 grudnia 2019

Marcin wątek zamknięty Zdecydowanie odradzam. Jedzenie jest dobre i różnorodne, ale obsługa i...
~Marcin
3

dodano: 17 października 2019

Marzena - opinia wątek zamknięty Mega pysznie, kolorowo. Posiłki zawsze na czas. Bardzo urozmaicone. Polecam....
~Marzena
-

dodano: 5 listopada 2019

Bardzo polecam ;) ! wątek zamknięty Bardzo smaczne jedzonko,wszystko starannie...
~Dagmara
-

dodano: 16 października 2019

Ola Z - opinia wątek zamknięty Wybrałam opcję diety normalnej 2300kcal, 5 posiłków. Dania urozmaicone,...
~Ola Z
-

dodano: 23 września 2019

Najlepszy catering w trojmiescie! wątek zamknięty Pracownia smaku to bezapelacyjnie najlepszy catering w trojmiescie!...
~Klaudia
-

Ola - opinia wątek zamknięty Jedzenie pyszne, pięknie podane, przywiezione na umówioną godzinę. Wszyscy w...
~Ola
-

Super dieta wątek zamknięty Polecam wszystkim odchudzający się! Jedzonko bardzo dobre, zawsze świeże, a...
~Ika
-

dodano: 20 września 2019

Magdalena - opinia wątek zamknięty Niesamowicie smacznie i niezawodnie.
~Magdalena
-

dodano: 2 września 2019

Świetna opcja na rodzinną domową uroczystość!! wątek zamknięty Polecam gorąco ! Duży wybór, pyszne jedzenie. Dostawa na czas. Przygotowanie,...
~Joanna
-

dodano: 12 sierpnia 2019

Polecam! wątek zamknięty Smaczne, zróżnicowane posiłki, bardzo ładnie udekorowane przed podaniem :)...
~Małgorzata
-

dodano: 26 lipca 2019

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry