Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam! wątek zamknięty Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Radka. Profesjonalny, szybko znalazł...
~Halina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 kwietnia 2017

Radosław Komoniewski wątek zamknięty Znakomity doradca. Świetny kontakt , niesamowite zaangażowanie i...
~Adam
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2017

prawdziwy doradca od kredytów hipotecznych wątek zamknięty Pan Radek wybrał nam odpowiedni kredyt hipoteczny, wynegocjował najlepsze...
~Ola i Patryk
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 lutego 2017

Z czystym sumieniem polecam wątek zamknięty Mimo młodego wieku, dzięki pomocy Pana Radosława uzyskałem kredyt hipoteczny...
~Jarosław
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 lutego 2017

Polecam!! wątek zamknięty Szczerze polecam korzystanie z usług kredytowych Pana Radka. Świetny kontakt,...
~Alicja
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 lutego 2017

Indywidualne podejście do każdej sprawy wątek zamknięty świetny kontakt i chęć pomocy, pełne zaangażowanie, pomoc w wyborze...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 grudnia 2016

profesjonalista wątek zamknięty Świetny kontakt, pełne zaangażowanie, profesjonalne podejście do sprawy, co...
~pawel
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 listopada 2016

100% skuteczność i profesjonalizm wątek zamknięty Miałem ten zaszczyt korzystać z wiedzy Pana Radosława w ubiegłym roku przy...
~Marek Z
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 listopada 2016

Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu wątek zamknięty Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Profesjonalizm w każdym calu ,...
~Gosia i Aleksander
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 listopada 2016

Mega fachowiec! wątek zamknięty Polecam z czystym sumieniem Pana Radosława, jest mega profesjonalistą,...
~Robert L.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 listopada 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry