Logopeda Hanna Łosińska

Logopedzi

Gdańsk, Bolesława Chrobrego 36A

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Monika - ocena Córka bardzo chętnie chodzi na zajęcia logopedyczne, Pani Hania jest zawsze...
~Monika
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 września 2024

Mateusz - ocena Jestem bardzo zadowolony z efektów pracy z Panią Hanią. Moim problemem było...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 12 września 2024

Marta - ocena Serdecznie polecam Hanię również dla dorosłych. Skupia się na dokładnym...
~Marta
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 5 września 2024

Tomasz Szleszynski - ocena Polecam zajęcia logopedyczne u pani Hani
~Tomasz Szleszynski
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 16 maja 2024

Igor - ocena wątek zamknięty Bardzo dobra logopedia po paru tygodniach widać bardzo dużo różnice. Bardzo...
~Igor
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 8 maja 2024

Hanna - ocena wątek zamknięty pani Hania jest bardzo miłą osibą, bardzo doświadczoną, szybko pomogła...
~Hanna
-

dodano: 24 kwietnia 2024

Magda - ocena wątek zamknięty Mój syn nie mógł się doczekać zajęć z p. Hanią, wcześniej podchodził do...
~Magda
-

dodano: 24 kwietnia 2024

Izabela - ocena wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z przebiegu i wynikow terapii, na która uczęszczała...
~Izabela
-

dodano: 17 kwietnia 2024

Ania - ocena wątek zamknięty Córka uczęszczała na zajęcia logopedii z panią Hania między wrześniem 2023 -...
~Ania
-

dodano: 17 kwietnia 2024

Patrycja - ocena wątek zamknięty Pani Hania dokonała przełomu w poprawie mowy naszego synka, który jąkał się...
~Patrycja
-

dodano: 8 marca 2024

Zuzanna - ocena wątek zamknięty Jesteśmy zachwyceni zarówno skutecznością (córka bardzo szybko się nauczyła...
~Zuzanna
-

dodano: 2 marca 2024

Katarzyna Twarowska - ocena wątek zamknięty Bardzo dziękujemy Pani za wyprowadzenie Naszego syna w expresowym tempie z...
~Katarzyna Twarowska
-

dodano: 2 stycznia 2024

Tomek, Monika i Bolek - ocena wątek zamknięty Zgłosiliśmy się do Pani Hani z naszym 6-letnim synem, aby uporać się z...
~Tomek, Monika i Bolek
-

dodano: 30 września 2023

Damian - opinia wątek zamknięty Pani Hania nie tylko skutecznie pomaga dzieciom ale również osobom dorosłym....
~Damian
-

dodano: 26 sierpnia 2023

Alicja - opinia wątek zamknięty Jesteśmy bardzo zadowoleni z nauk pani Hanny. Córeczka (4 lata) z chęcią...
~Alicja
-

dodano: 22 sierpnia 2023

Darek - opinia wątek zamknięty Jestem pod wrażeniem skuteczności terapii. Córka po turnusie, który wcześniej...
~Darek
-

dodano: 19 czerwca 2023

Marcin - opinia wątek zamknięty Profesjonalne i serdeczne podejście Pani Hani sprawiają, że na zajęcia chodzi...
~Marcin
-

dodano: 16 czerwca 2023

Justyna L. - opinia wątek zamknięty Pani Hanna jest prawdziwym specjalistą w swojej dziedzinie. Potraktowała nas...
~Justyna L.
-

dodano: 15 czerwca 2023

Anna Sowińska - opinia wątek zamknięty Bardzo życzliwe, a zarazem profesjonalne podejście Pani Hani zmotywowało mnie...
~Anna Sowińska
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 25 kwietnia 2023

Patrycja - opinia wątek zamknięty Ośmioletnia córka uczęszczała na zajęcia do P. Hani z przyjemnością. Każde...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 2 marca 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry