Port Maluszka

Żłobki

Gdynia, skwer Kościuszki 15/1

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Magda - opinia wątek zamknięty Miejsce godne polecenia z czystym sumieniem, każde kolejne dziecko...
~Magda
1

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 31 maja 2022

Izabela - opinia wątek zamknięty Miejsce naprawdę godne polecenia. Córeczka z chęcią odwiedza wspaniałe...
~Izabela
1

dodano: 2 czerwca 2022

Anna - opinia wątek zamknięty Port Maluszka, to przecudowne miejsce dla maluszków. Panuje tam ciepła domowa...
~Anna
1

dodano: 6 czerwca 2022

Oliwia - opinia wątek zamknięty Placówka na najwyższym poziomie. Panie są niesamowite. Każda moja uwaga była...
~Oliwia
1

dodano: 27 czerwca 2022

Katarzyna - opinia wątek zamknięty Polecam z całego serca! To nie jest zwykły żłobek. To raj dla maluszków :-)...
~Katarzyna
1

dodano: 30 czerwca 2022

Alicja - opinia wątek zamknięty Wspaniałe miejsce, ze spokojem zostawiałam synka pod opieką przesympatycznych...
~Alicja
1

dodano: 5 lipca 2022

Anna - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam, super ciocie, synek zawsze zadowolony.
~Anna
1

dodano: 10 października 2022

Zuzanna Urban-Wójciuk - opinia wątek zamknięty Córka zaczęła chodzić do żłobka mając 13 miesięcy, jak każda mama martwiłam...
~Zuzanna Urban-Wójciuk
1

Justyna - opinia wątek zamknięty Port Maluszka jest świetnym żłobkiem z cudownymi ciociami, które oddają...
~Justyna
1

Anna Kaczanowska - opinia wątek zamknięty Cudowne miejsce, kochane ciocie które nasza córeczka uwielbia, często czekamy...
~Anna Kaczanowska
1

Katarzyna Pacucha - opinia wątek zamknięty Świetny żłobek i rewelacyjne opiekunki. Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam...
~Katarzyna Pacucha
1

dodano: 11 października 2022

Paulina Ostoja-Korbolewska - opinia wątek zamknięty Port maluszka to spełnienie żłobkowych marzeń rodzica. Opieka sprawowana jest...
~Paulina Ostoja-Korbolewska
1

dodano: 17 października 2022

Mama - opinia wątek zamknięty Polecam Port Maluszka każdemu rodzicowi, które chce mieć pewność, że jego...
~Mama
1

dodano: 16 listopada 2022

Ilona Z. - opinia wątek zamknięty Polecam pod każdym względem, ciocie są super!
~Ilona Z.
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 29 lipca 2020

Aleksandra Sadowska-Olik - opinia wątek zamknięty Wspaniałe miejsce. Pełna ciepła, kreatywna opieka nad dzieckiem gwarantuje...
~Aleksandra Sadowska-Olik
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 29 lipca 2020

Krystian Mechelewski - opinia wątek zamknięty Pozdrawiam Panią właścicielke, która z wielkim sercem podchodzi do mojego...
~Krystian Mechelewski
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 lutego 2020

Tomasz R - opinia wątek zamknięty Nowy żłobek w centrum Gdyni, przyjazny klimat, życzliwie opiekunki, wysoki...
~Tomasz R
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 grudnia 2019

Magda R. - opinia wątek zamknięty Miłe, wykwalifikowane opiekunki zapewniają dzieciom atrakcyjne zajęcia i...
~Magda R.
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 grudnia 2019

Krzysztof - opinia wątek zamknięty Super miejsce- czyste i zadbane. Pełne empatii ciocie! Domowy klimat...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 16 grudnia 2019

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry