Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Adam - opinia wątek zamknięty Polecam z całego serca. Bardzo profesjonalna i rzetelna usługa. Sprzedawałam...
~Adam
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 28 lutego 2021

Adam - opinia wątek zamknięty Polecam usługi biura Investor Nieruchomości. Sprzedażą mieszkania zajmowali...
~Adam
-

dodano: 28 lutego 2021

Julia - opinia wątek zamknięty Już od kilku lat wynajmuję mieszkanie - jako właściciel zleciłam to Investor...
~Julia
-

dodano: 27 lutego 2021

Agata - opinia wątek zamknięty Przy sprzedaży mojego domu nie musiałam robić nic. Firma przygotowała ofertę,...
~Agata
-

dodano: 26 lutego 2021

Ewa - opinia wątek zamknięty Profesjonalna i rzetelna obsługa w zakresie wynajęcia mieszkania. Można...
~Ewa
-

dodano: 25 lutego 2021

Agata - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm, doskonały kontakt z agentem nieruchomości. Wszystko na...
~Agata
-

dodano: 24 lutego 2021

Adam - opinia wątek zamknięty Korzystałem z usług tego biura juz kilka razy i zawsze jestem zadowolona....
~Adam
-

dodano: 23 lutego 2021

Iwona - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm, maksimum zadowolenia :) Na pewno polecę dalej
~Iwona
-

dodano: 18 lutego 2021

Robert - opinia wątek zamknięty Kompetentna i przemiła obsługa. Serdecznie polecam agencje Investor w...
~Robert
-

dodano: 30 sierpnia 2020

Grzegorz - opinia wątek zamknięty Kontakt do Inwestora otrzymałem od znajomego, więc miałem spore oczekiwania...
~Grzegorz
-

Tytus - opinia wątek zamknięty Sprawna i konkretna obsługa - bardzo profesjonalnie przeprowadzona każda...
~Tytus
-

Tomasz - opinia wątek zamknięty Profesjonalne i bardzo sympatyczne podejście do klienta. Sprawa (sprzedaż...
~Tomasz
-

dodano: 29 sierpnia 2020

Robert - opinia wątek zamknięty Mogę powiedzieć, że to po prostu biuro nieruchomości do zadań specjalnych....
~Robert
-

dodano: 29 sierpnia 2020

Agata - opinia wątek zamknięty Polecam biuro Inwestor Gdańsk. Pełen profesjonalizm i kompetencja. Dodatkowo...
~Agata
-

dodano: 28 sierpnia 2020

Daniel - opinia wątek zamknięty Rzetelnie, szybko i profesjonalnie. Zdecydowanie polecam!
~Daniel
-

dodano: 27 sierpnia 2020

Gabriela - opinia wątek zamknięty Bardzo profesjonalne i rzeczowe podejście do obsługi klienta. Obsługujący nas...
~Gabriela
-

dodano: 26 sierpnia 2020

Marta - opinia wątek zamknięty Godna polecenia firma, usługa została wykonana kompleksowo, zgodnie z moimi...
~Marta
-

dodano: 19 sierpnia 2020

Dominika - opinia wątek zamknięty Godna polecenia firma, usługa została wykonana kompleksowo, zgodnie z moimi...
~Dominika
-

dodano: 17 sierpnia 2020

Grażyna - opinia wątek zamknięty Polecam w 100%. Sprawnie, bezproblemowo i bardzo rzetelnie przeprowadzona...
~Grażyna
-

dodano: 15 sierpnia 2020

Grzegorz J. - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm wykonania usługi. Działają rzetelnie, szybko i bardzo...
~Grzegorz J.
-

dodano: 15 sierpnia 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry