Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Maciej Ciżek - opinia wątek zamknięty Reprezentowana przeze mnie firma Home Asset Sp. z o.o. zleciła wykonanie...
~Maciej Ciżek
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 12 listopada 2021

Mirosław - opinia wątek zamknięty GetKnow zajęło się pozycjonowaniem mojej strony 4 miesiące temu. jestem...
~Mirosław
-

dodano: 7 listopada 2021

NAME - opinia wątek zamknięty Zleciłam wykonanie loga formie Get know, ale bardzo zależało mi na czasie, bo...
~NAME
-

dodano: 6 listopada 2021

S Ka - opinia wątek zamknięty Mówili że najtrudniejszy pierwszy krok ale z firmą GetKnow żaden krok nie był...
~S Ka
-

Git freedom - opinia wątek zamknięty Polecam 2 strony robiłem i wrócę po kolejne
~Git freedom
-

Paweł - opinia wątek zamknięty Współpracę z agencją interaktywną Getknow z Gdańska rozpocząłem około rok...
~Paweł
1

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 7 czerwca 2021

Damian Rogowski - opinia wątek zamknięty Zleciłem rebranding oraz wykonanie nowej strony wraz z pozycjonowaniem....
~Damian Rogowski
-

dodano: 4 maja 2021

Sylwia - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług agencji. Pełen profesjonalizm. Polecam.
~Sylwia
-

dodano: 23 kwietnia 2021

Robert Krzywkowski - opinia wątek zamknięty Agencja zajęła się promowaniem mojej działalności w sieci. Muszę przyznać, że...
~Robert Krzywkowski
-

dodano: 22 kwietnia 2021

Martyna H. - opinia wątek zamknięty Kreatywność w agencji interaktywnej to nic dziwnego, jednak osobiście bardzo...
~Martyna H.
-

dodano: 21 kwietnia 2021

właściciel firmy 3miejskiej i warszawskiej - opinia wątek zamknięty Profesjonalne i kreatywne biuro. Spróbowałam i zostałam na dłużej. Korzystam...
~właściciel firmy 3miejskiej i wa
-

dodano: 1 kwietnia 2021

M.Ż. - opinia wątek zamknięty Zlecenie wykonane w terminie, strona pomimo świetnej oprawy graficznej działa...
~M.Ż.
-

dodano: 28 marca 2021

Tobiasz - opinia wątek zamknięty Współpraca z agencją przebiega bardzo dobrze, jestem zadowolony z efektów ich...
~Tobiasz
-

dodano: 27 marca 2021

Łukasz - opinia wątek zamknięty Getknow postawiło mają stronę od 0, przez projekt, wdrożenie i optymalizację....
~Łukasz
1

dodano: 26 marca 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry