Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kostrzewa Mateusz - opinia wątek zamknięty Pan Bartosz jest w pełni profesjonalnym i rzetelnym Ekspertem Kredytowym....
~Kostrzewa Mateusz
1

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 3 października 2021

Wojtek - opinia wątek zamknięty To już trzeci kredyt z Panem Bartoszem. Jak zwykle współpraca na najwyższym...
~Wojtek
1

dodano: 1 października 2021

Ryszard - opinia wątek zamknięty Pan Bartosz jest wysokiej klasy profesjonalistą w branży finansowej /nam...
~Ryszard
1

dodano: 16 września 2021

Karol - opinia wątek zamknięty Współpraca wzorowa, wszystko wyjaśnione, ekspresowo załatwiane wszelkie...
~Karol
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 12 września 2021

Rafał - opinia wątek zamknięty Profesjonalnie i sprawnie. Polecam.
~Rafał
1

dodano: 11 września 2021

Maciej - opinia wątek zamknięty Bardzo sprawny i rzeczowy fachowiec. Znakomicie ocenił moje potrzeby oraz...
~Maciej
1

dodano: 26 sierpnia 2021

Katarzyna P. - opinia wątek zamknięty Pan Bartosz Kalka obsługiwał moją transakcję kredytowania zakupu domu. Czułam...
~Katarzyna P.
1

dodano: 24 sierpnia 2021

Marek N - opinia wątek zamknięty Polecam korzystanie ze wsparcia Pana Bartosza. Pełen profesjonalizm oraz...
~Marek N
1

dodano: 25 sierpnia 2021

Jakub Watus - opinia wątek zamknięty Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Bartosza. Pełen profesjonalizm, duża...
~Jakub Watus
1

dodano: 16 sierpnia 2021

Jacek - opinia wątek zamknięty Świetny doradca. Wszelkie sprawy i niepewności bardzo dobrze wyjaśnia....
~Jacek
1

dodano: 10 sierpnia 2021

Rafał - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm i zaangażowanie , doskonały kontakt . Kredyt załatwiony...
~Rafał
1

dodano: 27 lipca 2021

Monika - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam Pana Bartosza. To profesjonalista w każdym calu. Bardzo...
~Monika
-

dodano: 14 lipca 2021

Krzysztof Ch. - opinia wątek zamknięty Współpraca z Panem Bartoszem od momentu podjecia decyzji o kupnie wymarzonego...
~Krzysztof Ch.
1

dodano: 7 lipca 2021

Mariusz - opinia wątek zamknięty Polecam Pana Bartosza Kalkę, jest to profesjonalista w każdym calu. Doskonały...
~Mariusz
-

dodano: 23 czerwca 2021

Marcin Mazur - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panem Bartoszem. Jest to sumienna,...
~Marcin Mazur
1

dodano: 24 maja 2021

Piotr Siennicki - opinia wątek zamknięty Od dłuższego czasu przymierzałem się do kredytu związanego z zakupem pewnej...
~Piotr Siennicki
1

dodano: 21 maja 2021

Ania J. - opinia wątek zamknięty Pan Bartosz: Profesjonalizm! Rzetelność! Życzliwość! Pomoc na każdym etapie...
~Ania J.
1

dodano: 20 maja 2021

Anna Ż. - opinia wątek zamknięty Pan Bartosz działa szybko i rzetelnie.
~Anna Ż.
1

dodano: 11 maja 2021

Kamil - opinia wątek zamknięty Pan Bartosz mega profesjonalista!!! Rzetelny zawsze ma czas aby wyjasnic...
~Kamil
1

dodano: 10 maja 2021

Tomasz Marciniak - opinia wątek zamknięty Pan Bartek to absolutny profesjonalista. Ma kompetentną  wiedzę o kredytach...
~Tomasz Marciniak
1

dodano: 27 kwietnia 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry