Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Robert - opinia wątek zamknięty Gorąco polecam Pana Bartka !!! Wszystko załatwia bardzo szybko i sprawnie -...
~Robert
1

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 28 kwietnia 2021

Barbara - opinia wątek zamknięty Profesjonalnie i sprawnie z ogromną życzliwością przeprowadził przez cały...
~Barbara
1

dodano: 27 kwietnia 2021

Norbert Szlęzak - opinia wątek zamknięty Bardzo pozytywnie we współpracy z Panem Bartoszem odebrałem regularne...
~Norbert Szlęzak
1

dodano: 12 kwietnia 2021

Kamil - opinia wątek zamknięty Polecono mi Pana Bartosza jako fachowca i nie rozczarowałem się. Posiada...
~Kamil
1

dodano: 9 kwietnia 2021

Arek A - opinia wątek zamknięty Doskonała pomoc przy uzyskaniu kredytu hipotecznego. Caly czas dobry kontakt,...
~Arek A
1

dodano: 27 marca 2021

Kamil - opinia wątek zamknięty Magik, czlowiek orkiestra, odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu :)))...
~Kamil
1

dodano: 4 lutego 2021

Paweł K - opinia wątek zamknięty Pan Bartosz to doradca jedyny w swoim rodzaju - rzeczowy, kompetentny,...
~Paweł K
1

dodano: 5 lutego 2021

Bartłomiej - opinia wątek zamknięty Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Dostępność w każdej chwili oraz...
~Bartłomiej
1

dodano: 10 marca 2021

SG - opinia wątek zamknięty Poznaliśmy Pana Bartosza w 2014 roku kiedy staraliśmy się o pierwsze nasze...
~SG
1

dodano: 2 marca 2021

Michał B. - opinia wątek zamknięty Serdecznie polecam Pana Bartosz. Bardzo sprawnie i konkretnie, to co dla mnie...
~Michał B.
1

dodano: 20 marca 2021

Daria - opinia wątek zamknięty Kredyt bardzo szybko załatwiony, zawsze mogłam liczyć na pomoc oraz dokładne...
~Daria
1

dodano: 17 marca 2021

Damian - opinia wątek zamknięty Osoby, które zajmują się doradztwem w dziale bankowości powinny się uczyć od...
~Damian
1

dodano: 14 marca 2021

Rafał - opinia wątek zamknięty Jak najbardziej polecam Pana Bartosza! Najmocniejszą stroną współpracy jest...
~Rafał
1

dodano: 9 lutego 2021

Marlena - opinia wątek zamknięty Polecam gorąco Pan Bartosz to solidna firma skarbnica wiedzy finansowej...
~Marlena
-

Paweł - opinia wątek zamknięty świetny fachowiec, Pan Bartosz posiada bardzo dużą wiedze na temat usług...
~Paweł
-

Kamil Królikowski - opinia wątek zamknięty Bardzo dobry kontakt, elastyczność przy wyborze oferty, niezwykła znajomość...
~Kamil Królikowski
1

Mrs K - opinia wątek zamknięty Świetna współpraca i bardzo pomocny. Na każdym etapie związanym z kredytem...
~Mrs K
1

Ewelina - opinia wątek zamknięty Serdecznie polecam, jestem bardzo zadowolona z pomocy jaką uzyskałam od Pana...
~Ewelina
1

Mat. C. - opinia wątek zamknięty Duża wyrozumiałość, obszerna wiedza. Nieoceniona pomoc przy kredycie. Pan...
~Mat. C.
1

dodano: 3 lutego 2021

Gosia - opinia wątek zamknięty super...można Pana Bartka polecać z czystym sumieniem. Nie ma dla NIEGO...
~Gosia
1

dodano: 11 stycznia 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry