Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
najlepsza uczelnia wątek zamknięty nie chce mi się pisać więcej bo można by wystosować esej na 200stron. to...
~Paweł
3

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 12 października 2010

FIZYKOTERAPIA!! wątek zamknięty Mam pytanie. ile kosztuje studiowanie na tym kierunku ? Proszę. o szybką...
~AlieN
2

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 11 czerwca 2010

??? wątek zamknięty powiedzcie mi prosze, jakie sa ceny za semestr.. dziekuje z gory :)
~klaudia
1

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 28 lutego 2007

ABSOLWENTKA - opinia wątek zamknięty słuchajcie. skonczyłam ta uczelnie w tym roku i reasumujac te 5 lat mozna...
~ABSOLWENTKA
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 20 października 2008

Trochę niedociągnięć wątek zamknięty Generalnie jestem zadowolona ze swojego wyboru, ale jest kilka ale: - jest...
~łendi
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 15 maja 2008

proosze o odpowiedź wątek zamknięty mam takie samo pytanie jak koleżanla troszke niżej :P...czy bardzo trudno...
~Monika
-

dodano: 5 maja 2008

... - opinia wątek zamknięty bibloteka poprawiła sie na zdecydowany plus :) :) :) ksiazki wypozycza sie...
~...
-

dodano: 12 października 2007

Pytanie wątek zamknięty Może ktoś mi napisać jak wyglądają studia podyplomowe w Sopocie? szczególnie...
~EK
-

dodano: 19 września 2007

SWPS 2 rok wątek zamknięty SWPS to wspaniała szkoła - oferująca naprawdę wysoki poziom nauczania! Tutaj...
~Kotongo
-

dodano: 1 września 2007

student - opinia wątek zamknięty "jeśli ktoś co rok przeznacza na tę szkołę prawie 7000 zł to musi sam przed...
~student
-

dodano: 18 czerwca 2007

mam pytania wątek zamknięty 1. czy bardzo trudno dostac sie do tej szkoly?zdawalam nowa mature i to na...
~alf
-

ostatnia odp. 19 lat temu

dodano: 21 marca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
58

31

wątków

do góry