Przychodnia Weterynaryjna

Weterynarze

Gdańsk, Bitwy Oliwskiej 28

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Monika Antkowiak - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam klinikę. Trafiliśmy w nagłej, niespodziewanej sprawie, z...
~Monika Antkowiak
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 22 września 2021

Dora - opinia wątek zamknięty Byłam dziś z kotem na wizycie. Doktor zajrzał do uszu, osłuchał, nic nie...
~Dora
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 5 stycznia 2021

Katarzyna Wiernicka - opinia wątek zamknięty Dr Tadeusz Popławski wspaniały człowiek ,wybitny specjalista z wielkim sercem...
~Katarzyna Wiernicka
-

dodano: 27 października 2020

Magdalena - opinia wątek zamknięty 14 kwietnia byłam umówiona na wizytę w związku z faktem, że dzień wcześniej...
~Magdalena
2

dodano: 13 maja 2020

Polecam z całego serca! - opinia wątek zamknięty Fantastyczne podejście zarówno do właściciela jak i pacjenta. Wszystko...
~Polecam z całego serca!
-

dodano: 15 lipca 2020

Beata - opinia wątek zamknięty Będąc wczoraj przed 14:00 na badaniu które wykazało ropomacicze plus leki...
~Beata
-

dodano: 9 marca 2020

Joanna - opinia wątek zamknięty Serdecznie dziękuję całemu personelowi przychodni weterynaryjnej a w...
~Joanna
-

dodano: 15 lutego 2020

Jarosław stąsiek - opinia wątek zamknięty Niestety zawiodłem się totalnie na tej firmie. Mój pies całą ciąże był...
~Jarosław stąsiek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 stycznia 2020

Fantastyczni lekarze, profesjonalni i życzliwi wątek zamknięty Diagnoza (zapalenie trzustki u psa) i leczenie w pełni profesjonalne. Wszyscy...
~marei
3

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 marca 2019

Profesjonalizm wątek zamknięty Fachowo i szybko. Panie w recepcji jak najbardziej wporządku :)
~Kocitata
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 października 2019

Lekarze ok, recepcja do wymiany wątek zamknięty Poziom przychodni i kompetencji lekarzy porównywalny do innych tego typu...
~Marta
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 września 2019

Nie polecam wątek zamknięty Bardzo niesympatyczna Pani recepcjonistka ,czekalem na wizytą do doktora...
~Ryszard
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2019

Dziękuje Paniom recepcjonistkom - tak trzymać :-) wątek zamknięty Moja opinia o Paniach recepcjonistkach jest zgoła odmienna od niektórych tu...
~annelein
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 czerwca 2019

Pełen pofesjonalizm plus przemiła atmosfera wątek zamknięty Byłam ponownie z moją suczką ,na badaniach kontrolnych między innymi krwi itd...
~Katarzyna Wiernicka
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 14 marca 2019

Polecam!! wątek zamknięty Witam, Przychodzę tu z moim kotem Milusiem od wielu lat. Lekarze, obsługa...
~Małgorzata S.
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 grudnia 2018

Nie polecam wątek zamknięty Odradzam ze wzgledu na pozbawioną empati i serca do zwierzat panią...
~E.C.
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 grudnia 2018

Niemila Pani recepjonistka wątek zamknięty Arogancja, ignorancja, niekompetancja w rozwiazaniu problemu. Mam ogromny...
~Iwona
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 października 2018

Nie mam zdania wątek zamknięty Słaba obsługa pacjenta .Niestety, nie miła rejestracja (pani w ciemnych...
~Marta
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 czerwca 2018

Kotka Samcia wątek zamknięty Bardzo dziękuję wszystkim lekarzom z tej przychodni za pomoc i opiekę nad...
~Beata Sekuła
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 czerwca 2018

Dziękuję wątek zamknięty W pierwszy dzień Świąt Wielkanocnych byłam z kotkiem. Dziękuję że mogłam tam...
~Ulla
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2018

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
191

155

wątków

do góry