Przychodnia Weterynaryjna

Weterynarze

Gdańsk, Bitwy Oliwskiej 28

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
ludzie którym mogę zaufać wątek zamknięty Moja psiunia była u 2 weterynarzy w innych lecznicach i o mały włos nie...
~Iwona
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2018

Polecalam ale pogorszylo się wątek zamknięty Od pewnego czasu mimo wieloletniego korzystania z pomocy kliniki mam mieszane...
~Mira
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 stycznia 2017

Jrdna z pan z recepcji do wymiany . wątek zamknięty Lekarze bardzo profesjonalni i dokładni. Co do tego nie ma wątpliwości....
~Joanna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 lutego 2018

Świetny zespół wątek zamknięty Bardzo dobry i profesjonalny zespół. Polecam tą całodobowa przychodnię.
~Jakub
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 lutego 2018

Suczka przyjęta w nocy z 5 na 6 listopada pozdrawia. wątek zamknięty Dr. Dzięcioł bardzo dziękuję za wyśmianie mnie, nazwanie nadopiekuńczą, która...
~Właścicielka Fiory
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 lutego 2018

Super wątek zamknięty Zarówno ja jak i moj Staffik jesteśmy zadowoleni, pies mial uraz poduszki...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 31 stycznia 2018

Polecam wątek zamknięty Polecam Pana Michała Wachulik, profesjonalne podejście, pełen serdeczności,...
~Kromka- Bokserka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 października 2017

Panowie lekarze OK. Jedna z Pań Tragedia!! wątek zamknięty Na początku kiedy zaczęłam uczęszczać do tej kliniki nie miałam większych...
~Karolina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2017

kotek stivi uratowany przed śmiercią wątek zamknięty Przyjechałam z kotkiem grubo po północy kotek jest chory na serduszko w domu...
~WERONIKA I KAMIL
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 sierpnia 2017

Szkoda słów wątek zamknięty Przychodnia trzyma poziom, Panowie rownież, ale kobieta w "recepcji" to jakiś...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 marca 2017

polecam wątek zamknięty Szczególnie polecam lek.wet. Michała Dzięcioła.Bardzo dobry i empatyczny...
~Joanna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 marca 2017

Rewelacyjni lekarze zwłaszcza dr. Domański wątek zamknięty Trzy lata temu trafiliśmy do leczniczy z bardzo chorym buldogiem angielskim -...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 marca 2017

Ewa - opinia wątek zamknięty Jeszcze nigdy tyle nie zapłaciłam za wizytę.W Gdyni za identyczną sytuację z...
~Ewa
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 marca 2017

warto zaufać wątek zamknięty Mamy 4 psy i to sportowe, więc często coś się u nas dzieje. Z tych bardziej...
~Piotr
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 lutego 2017

nocna pomoc wątek zamknięty fachowa i miła pomoc przy porodzie :)
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 lutego 2017

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Chodzę ze swoimi zwierzakami od 3 lat do dr.Popławskiego jestem bardzo...
~Gosia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 stycznia 2017

Super opieka! Dziekujemy wątek zamknięty Bylismy w piatek 13 stycznia u dr Artura Ławeckiego z naszym czekoladowym...
~DB
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 stycznia 2017

Pan Doktor Borcowski jak zawsze na medal :) wątek zamknięty Zwierzak jak i właścicielka bardzo zadowolona :) Mój kochany króliczek...
~Ania
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 listopada 2016

Fachowa pomoc? Bzdura wątek zamknięty Od poczatku: przygarnelismy niechcianego szczeniaka w wieku 4 tygodni. Od...
~Adrian
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 listopada 2016

Zażalenie wątek zamknięty Pragnę podzielić się też nie przychylnym komentarzem dotyczącym lecznicy...
~Jola
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 czerwca 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
191

155

wątków

do góry