Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
A. - opinia Super obsługa. Szybko i jakościowo
~A.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 2 lipca 2023

Mateusz - opinia Polecam, szybka i fachowa robota !!!
~Mateusz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Dawid Magrean - opinia Świetny specjalista. Profesjonalna obsługa. Serdecznie polecam!!!
~Dawid Magrean
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Paulina - opinia Wszystko ok, bez wychodzenia z domu mój rower jest gotowy do jazdy. Ceny tak...
~Paulina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Mateusz - opinia Polecam, mega fajna sprawa z tym dojazdem do klienta. Fajne terminy w...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 lipca 2023

Andrzej - opinia W środę telefon, w piątek umówieni popołudniu, 30minut i po sprawie, rower...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 lipca 2023

Ewelina - opinia Jestem bardzo zadowolona, byłam w kilku innych serwisach i problem dalej sie...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 czerwca 2023

Kama - opinia Totalnie polecam !!! Bardzo miła sprawna obsługa, z dbałością o każdy...
~Kama
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 29 czerwca 2023

P.R. - opinia Świetna ekipa znająca się na rzeczy. Po przyjeździe dokonują dokładnej...
~P.R.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Michał - opinia Polecam, wszystko sprawnie, rower jak nowy!
~Michał
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Dominik - opinia Rower odebrali z domu, na drugi dzień przywieźli przeserwisowany. Śmiga aż...
~Dominik
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Bartas - opinia Szybko, sprawnie, sympatyczna obsługa i rowerek śmiga jak nowy. Pozdrawiam...
~Bartas
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Wiktoria - opinia Polecam!!! Złapałam kapacia ma trasie i bylam pewna ze musze rower prowadzic...
~Wiktoria
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Klaudia - opinia Po serwisie rower otrzymał drugie życie, świetnie chodzą przerzutki i klocki...
~Klaudia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Patryk - opinia Serdecznie polecam usługi tych Panów! Szybko Tanio z dojazdem do dom.
~Patryk
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Seba - opinia Szybko, sprawnie i nie drogo. Tak w trzech słowach można ocenić serwis...
~Seba
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Agnieszka - opinia Bardzo szybko Pan poradził sobie z diagnozą oraz naprawą. Bardzooooo polecam
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Piotr - opinia Jak się okazało, warto nawet nowy rower oddać w dobre ręce na przeglad!!
~Piotr
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Agnieszka - opinia Gorąco polecam ten serwis. Szybko i sprawnie. Widać, że Pan zna się na...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 czerwca 2023

Toby - opinia Po centrowaniu koło bardziej okrągłe, można ruszać w góry ! Polecam szybko i...
~Toby
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 czerwca 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry