Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
polecam wątek zamknięty Bardzo profesjonalna konsultacja. Zabieg mikrodermabrazji wykonany...
~lola
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 maja 2017

Fryzjerstwo wątek zamknięty Skorzystałam w salonie ze strzyżenia z modelowaniem i powiem szczerze że...
~Iwona
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 maja 2017

Super salon w Sopocie wątek zamknięty Miejsce wyróżnia się fantastyczną obsługą, dziewczyny są bardzo profesjonalne...
~Barbara
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 grudnia 2016

super masaż wątek zamknięty Najlepszy masaż na jakim byłam w życiu, w końcu zostałam WYMASOWANA, a nie...
~Słomińska
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 grudnia 2015

brak klimatu :( wątek zamknięty Korzystałam z masażu. Nie pierwszy raz. Zawsze byłam zadowolona. Niestety...
~niezadowolona
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 22 listopada 2014

Polecam kazdemu wątek zamknięty Gabinet na super poziomie.Profesjonalny personel ,czysto,estetycznie,miły...
~Maria
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 6 listopada 2013

Zadowolona wątek zamknięty Jestem stałą klientką. Jestem bardzo zadowolona z różnego rodzaju usług....
~Monika Cendrowska
-

dodano: 21 sierpnia 2013

STAŁE KLIENKI wątek zamknięty JESTEŚMY JUŻ Z CENTRUM PIĘKNEGO CIAŁA OD 2007 ROKU I CIESZYMY SIĘ ŻE WKONCU...
~NINA ŚWIDERSKA
-

dodano: 26 lipca 2013

Profesjonalny salon! wątek zamknięty To najlepszy salon w Trójmieście w jakim byłam! Przemiła obsługa,...
~Katarzyna Kaczmarska
-

dodano: 23 lipca 2013

Super! wątek zamknięty Korzystałam wczoraj z pedicure, chciałam wyrazić swoją opinię bo byłam...
~Matuszewska
-

dodano: 6 czerwca 2013

kosmetyka wątek zamknięty Pani Jagoda zrobiła na mnie ogromne wrażenie, to najsympatyczniejsza...
~Ula
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 10 listopada 2012

K.P - opinia wątek zamknięty Masaż w tym miejscu mnie powalił...RE WE LA CJA ! Można sie uzależnić,...
~K.P
-

dodano: 1 listopada 2012

Bardzo wysoki poziom usług i miłą atmosfera! wątek zamknięty Gorąco polecam. Bardzo dobry i jednocześnie miły personel. Zarówno masaż jak...
~Marta Nowicka
-

dodano: 27 września 2012

boski masaż wątek zamknięty masaż to jedyny zabieg z którego korzystam podróżując po calym swiecie. Będąc...
~Marlena Rozer
-

dodano: 31 sierpnia 2012

Polecam wątek zamknięty Przyjemna atmosfera,miła obsługa,znakomite zabiegi i przystepne ceny.Polecam !
~Marysia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 stycznia 2012

polecam, ale... wątek zamknięty Mila obsluga w recepcji, pani Iwona masazystka mila, taktowna, profesjonalna,...
~Joanna
-

dodano: 18 października 2011

Super !!! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z jakości usług wykonywanych w tym salonie, a także...
~Ewa
-

dodano: 15 czerwca 2011

warte polecenia wątek zamknięty zawsze super! polecam! byłam kilknaście razy (12)-zawsze profesjonalnie!...
~regina
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 13 listopada 2010

WSPANIALE JAK ZAWSZE, PEŁEN PROFESJONALIZM wątek zamknięty Klimat, uśmiech, profesjonalizm - jak zawsze :)
~Sylwia
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 24 listopada 2009

Uwaga !!! wątek zamknięty W tym salonie sterylizacja narzędzi to jakaś pomyłka, narzedzia od pedicuru...
oszukana
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 19 września 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
44

43

wątków

do góry