Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie nocuj w "Kropeczce" w Gdyni-Orłowie wątek zamknięty Ostrzegam wszystkich przed umieszczaniem np. gości hotelowych w pensjonacie...
~malczik
1

ostatnia odp. 23 lata temu

dodano: 20 stycznia 2003

Bardzo dobry reportaż foto-video??? A naprawdę wątek zamknięty CYTAT Warto do nich > trafić!!! Dali Nam także bardzo dobry Zespół...
~Niezadowoleni
9

dodano: 21 stycznia 2003

Zaspa polecam Zaspę znajoma rodziła dwa razy raz cesarka raz drogami natury...
~Asia
1

dodano: 24 stycznia 2003

szadółki Głos w sprawie zbieraczy na Szadółkach. 1. 04.01.2003 w Gazecie Wyborczej...
~majkel
3

dodano: 11 stycznia 2003

Zdjecia PRZYMORZA Mam prosbe jezeli ktos ma zdjecia Przymorza prosze aby mi wyslal na adres...
~Grembi
1

dodano: 27 października 2002

Zaopiekuje się dzieckiem. Witam Chcesz iść na impreze, do kina lub na Sylwestra i nie masz z kim...
~mariolaw
-

dodano: 12 grudnia 2002

Stałe łącze - pomocy!!!!!! Zna ktoś firmę która dostarcza stałe łącze w Brzeźnie przy ulicy Zdrojowej?To...
~Marta
2

dodano: 25 listopada 2002

TEA-BO Hej , szukam dobrego klubu sportowego, w kórym można ćwiczyć tea-bo. Czy ktoś...
~Aneta
2

dodano: 7 września 2002

jak sie kobiety maja bronić ? poszukując jakiejś szkoły samoobrony odkryłam super klub Akademia Technik...
~Agnieszka888
3

dodano: 22 września 2002

Internet na Zaspie Witam chcialem sie dowiedziec czy jest jakas mozliwosc podlaczenia Łacza...
prezes21
2

dodano: 8 października 2002

Informacje! Informacje dotyczace gdanskiej dzielnicy Stogi znajdziecie zawsze na...
Majkel
-

dodano: 1 listopada 2002

Poszukuje Wojtka Webera !!!! Kolegaz ze szkoly. 12 lat temu ( od tego czasu nie jestem w kraju ),...
~Krzyn
-

dodano: 12 października 2002

DONDON szuka starych znajomych sluchajcie jezeli wchodzi ktos tutaj kto zna dondona ze szkoly podstawowej nr...
~DonDon
-

dodano: 8 września 2002

morena morena 'super 'dzielnica ............ mieszkasz wypowiedz sie co ci sie...
~maja
1

dodano: 24 sierpnia 2002

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry