Zamysł dobry wykonanie średnie
Na pewno świetny pomysł na hotelową restauracje, po części wyłączoną z hotelu(jak zeppelin), wystrój nowoczesny nie zobowiązujący świetnie wyposażony kącik dla dzieci (niedługo się przyda:),...
rozwiń
Na pewno świetny pomysł na hotelową restauracje, po części wyłączoną z hotelu(jak zeppelin), wystrój nowoczesny nie zobowiązujący świetnie wyposażony kącik dla dzieci (niedługo się przyda:), niestety na tym koniec pozytywów, karta menu napisana niezrozumiale wszystko porozrzucane trudno się odnaleźć, obsługa podała nam do herbaty brudne filiżanki, niezbyt podobało mi się również noszenie lampki wina w ręce a nie na tacy. Jeżeli chodzi o jedzenie to dość ograniczony wybór jak na włoska restauracje, N. zamówiła sałatkę Cesar z kurczakiem, która była średnich lotów ja wziąłem ravioli ze szpinakiem w sosie z krewetkami(okazały się koktajlowe, a dziś nawet w MD serwują 31-40) oraz coś ala burger z kurczakiem i pomidorami pieczonymi(okazały się suszone). Ogólnie jedzenie niezłe z tym, że myślę, że jakość niezbyt proporcjonalna do ceny. Za podobne pieniądze można o wiele lepiej zjeść kawałek dalej w chociażby w Toscanie.
zobacz wątek