Odpowiadasz na:

Niewykorzystany potencjał, dania bez smaku - sam cukier

Bardzo ładny wystrój restauracji, utrzymany w azjatyckim klimacie - duży plus. Ciekawe menu, plus za pozycje wegańskie. Niestety jakość dań pozostawia już wiele do życzenia. Jedyne co mi smakowało... rozwiń

Bardzo ładny wystrój restauracji, utrzymany w azjatyckim klimacie - duży plus. Ciekawe menu, plus za pozycje wegańskie. Niestety jakość dań pozostawia już wiele do życzenia. Jedyne co mi smakowało to kimchi, które zamówiłem na przystawkę. To co dostałem pod nazwą zielonego curry to jednak koszmar, danie ani trochę ostrę (chociaż miało jedną gwiazdkę na dwie jeżeli chodzi o ostrość), za to dosypano tam chyba KILOGRAM CUKRU, nie było czuć nic innego poza mdlącym słodkim smakiem, przytłumił wszystkie przyprawy! To jednak i tak było nic w porównaniu do dania żony (orzechowe curry), gdzie doznania smakowe były porównywalne z jedzeniem miodu łyżką! Obsługa poniżej przeciętnej, kelnerka nawet nie zaproponowała ponownego zaparzenia herbaty w imbryku (co uwzględniała cena), pomimo tego iż w restauracji spędziliśmy ponad godzinę. Jeżeli chodzi o ceny to uważam je za przystępne, o ile zostanie poprawiona jakość potraw, bo w tej chwili mają one niewiele wspólnego z kuchnią azjatycką.

zobacz wątek
6 lat temu
~Tomek

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry