Odpowiadasz na:

brak umiejetnosci przyrzadzania miesa

Niestety miejsce przereklamowane. Wszytkie miesa ktore probowalem byly doslownie slabe. Karkowka byla konsystencji gumy, miesa po wielogodzinnej obrobce w niskiej temperaturze powinno sie rozplywac... rozwiń

Niestety miejsce przereklamowane. Wszytkie miesa ktore probowalem byly doslownie slabe. Karkowka byla konsystencji gumy, miesa po wielogodzinnej obrobce w niskiej temperaturze powinno sie rozplywac w ustach a nie miec konsustencje gumy. Pani w odpowiedzi na moja uwage odpowiedziala ze to nie mozliwe bo dluo bylo pieczone w niskiej temperaturze. Czy to jest odpowiedz? Co to mnie interesuje jak bylo przyrzadzane skoro nie da sie tego jesc. Ogromny minus za odpowiedz. Na facebook tak stworzona strona ze nie ma mozliwosci oceny! Czy wlasciciel boju sie konstruktywnej krytyki? Najwidoczniej tak.

zobacz wątek
5 lat temu
~Marcin

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry