Mega potencjał
Byłem dwa razy. Bardzo sympatyczna i zaangażowana obsługa sprawiła, że czułem się jak gość a nie klient.
Naprawdę świetny wystrój i klimat tego miejsca oraz oryginalny pomysł na komponowanie...
rozwiń
Byłem dwa razy. Bardzo sympatyczna i zaangażowana obsługa sprawiła, że czułem się jak gość a nie klient.
Naprawdę świetny wystrój i klimat tego miejsca oraz oryginalny pomysł na komponowanie swego dania.
Widać także, że ktoś sporo serca i czasu wkłada w przygotowanie mięsa w niskiej temperaturze.
No koniec jednak pojawia się ale. Potrawom brak jest smaku. Mi w żeberkach nie tylko brak charakteru ale nawet soli i pieprzu. A szkoda bo mięso samo odpada od kości i bbq sami robią. O co więc chodzi? podobnie z ziemniakami - brak im jakiegos konkretu albo majeranku albo rozmarynu albo tymianku. że do coeslawa dodałbym chrzan to pewnie już takie moje zboczenie.
reasumując - dodajcie charakteru i będzie REWELACJA.
3mam kciuki bo to unikalne miejsce w Gdańsku
zobacz wątek