Widok

A.S. - ocena

Gantry House Temat dostępny też na forum:
Witam, jeśli czytasz to opinie to znaczę że poszukujesz najlepszego eksperta z nieruchomosci.
Lepszego i doświadczony niż Pana Rafała na rynku nieruchomości niema. Pan Rafał zna sprawę doskonale i nie mam, co więcej, powiedzieć. Nie ma tematu, którego by nie znał czy zapytanie, na które by niemal odpowiedzi. W naszej sprawie nie było momentu, który by mógł jego zaskoczyć czy pytanie, na które by nie miał odpowiedzi. Dosłownie zna się na wszystkich szczegółach związanych z nieruchomością.
Jest to fachowiec, który naprawdę zna się na tym co mówi i proponuje. Chcesz się przekonać w rzetelność tego opinia, umów się na spotkanie i omów swoje szczegóły i wymagania. Naprawdę zaoszczędzisz sporo czasu w tak niecierpliwej sprawie.
Якщо ти з України і шукаєш хто допоможе тобі з пошуком житла то Пан Рафал саме та людина яка дійсно знає всі нюанси для того щоб знайти твій власний куток. Для того щоб переконатися в тому чи правду я тут написав, домовся про зустріч і обговори деталі своєї справи і які в тебе вимоги, гарантую що після розмови ти зрозумієш на скільки він професіонал в цій сфері. Збережеш свій час і нерви.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Dziękujemy za miłą współpracę. Zawsze cieszy nas zadowolenie naszych Klientów, oczywiście polecamy się na przyszłość.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Mateusz - ocena (3 odpowiedzi)

Nie mogę znaleźć kontaku do pani Ewy . Nr z internetu nie jest aktywny. Czy ktoś mógłby poratować...

czytacz - ocena (3 odpowiedzi)

cytat z e-mail "dziś dostarczymy twoją przesyłkę w godz. 8-11. Niestety nie udało się. kontakt z...

Ewa - opinia (3 odpowiedzi)

W klinice Dobosz miałam 2 zabiegi laserowe- laser cutera. W dniu 05.01 2023 r po wykonanym...

do góry