Widok
Andrzejkowa impreza z Dj Tiddey
1.12.2007 - DJ TIDDEYStart: 21:00Wstęp:panowie - 15 PLNpanie - 10 PLNUwaga!!! Na tą imprezę będzie podstawiony darmowy autobus startujący z Gdańska Głównego (obok kina Krewetka)Start autobusu: 21:00, Trasa: Gdańsk Główny - 21.15 Wrzeszcz (naprzeciw CH Manhattan) - 21:20 Wrzeszcz (Lidl) - 21:30 Oliwa (Pętla tramwajowa) - KlubPROSIMY o punktualność gdyż autobus nie bedzie dlugo czekał. Jeżeli ...
więcej
więcej
jestem wlascicielem tego klubu i jets on abardzo malo znany , w tym roku wyremontowany, ogolnie wykonczenei jest fajne, malo kto wie o jego istnieniu alke jestfajnie, mam zamiar go dobrze rozreklamowac i bedzi eto jedna z najlepszysz imprez w gdansku. taki mam zamiar, mozliwosci sa , oswietlenie jest mega, efekt jest konkretny , muzyka leci rozna , w sumie mieszana , house electro i troche mocniejszej ale tez sporo czarnej muzyki i RNB , trzena przyjechac i ocenic, ceny sa w miare niske w porownaniu do innych klubow
propozycja
Bardzo fajnie że jest jest jeszcze w 3mieście klub który reprezentuje taki rodzaj muzyki i niezmiernie sie z tego ciesze ! :D Proponuje sciągnięcie na impreze DJ HAZELa który niewątpliwie zapewni nam świętną impreze.Bardzo o to proszę i pozdrawiam wszystkich bywalców,jak i "władze" klubu ;)