Widok

Anna - ocena

Dominanta D. Białowąs Temat dostępny też na forum:
Chciałabym się podzielić moją opinia o Pani Dorocie Białowąs. Pani Dorota jest niezwykle utalentowaną osobą w sprawach nieruchomości. Bardzo szybko poszukała mi mieszkanie ,gdzie moja sytuacja była bardzo skomplikowana.Niedawno otrzymałam spadek i chciałam w miarę szybko sprzedać mieszkanie.Oczywiście Pani Dorota podjęła się mimo że mieszkanie było w oddaleniu ok.200km od jej zamieszkania. Spadek ,ktory otrzymalam byl w bardzo zaniedbanym stanie ,oraz był wielki bałagan w dokumentach. Myślałam,że to wogule nie będzie można sprzedać? Jak widać dla Pani Doroty nie ma rzeczy niemożliwych. Mimo wielkich trudności udało się bardzo szybko sprzedać. Z całym sercem polecam wszystkim,którzy potrzebuja pomocy w kupieniu lub sprzedania mieszkania,domu lub innych nieruchomosci.Nigdy nie spotkałam takiej osoby, a mam już trochę lat godnej zaufania,ambitnej i wyrozumiałej na trudności ludzi którzy jej potrzebuja. Będę się powtarzać,ale to ANIOŁ w ludzkiej postaci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Dziękuję bardzo Pani Aniu za docenienie mojej pracy. Cieszę się, że mogłam pomóc. Rzadko zdarza się kompletować i prostować dokumenty od 1968 roku. Ale sprzedaż po spadkowa czasem tak właśnie wygląda. Ja również dziękuję za miłą współpracę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Patrycja - ocena (3 odpowiedzi)

Milion kulek . Z 90 do podania dziennie małemu dziecku. Wizyta 15 min. Byłam u innego homeopaty i...

Grzegorz - ocena (3 odpowiedzi)

Nie polecam , pizza surowa , zimna , złej jakości ser , i ta cena za 50 zł oczekiwałem dobrej...

Zaniepokojona matka - opinia (5 odpowiedzi)

Szkoła bardzo efektowna, ale mało efektywna. Na plus dwoch może trzech psychologów ze świetnym...

do góry