Widok

Autokar

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy wiecie gdzie tanio można wynając autokar .I czy nie bardziej opłaca sie zamówic taksówki??Autokar słyszałam 500 zł a taksówki bardziej wygodne i chyba 20 zł na kurs
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
admin@dobrucki.com

mi zaproponowali za przejazd z gdańska do koleczkowa 350 zł autokarem Bova Futura, 50 osób
PKS Wejherowo lub ZKM Gdynia
naprawde tanio sam sprawdzałem ostatnio
Pks Wejherowo:
z Rumi z domu gości do kościoła do Bolszewa czeka godzine i potem na salę też w Bolszewie, o 5 rano z Bolszewa do Chyloni na dworzec odwozi gości za całość chcą około 400pln
Bardzo tani jest Pan z firmy "Motyl". Na "trójmieście"znajdziesz jego namiary. Przesympatyczny człowiek.
dorze wiedziec, bo chyba tez bede musiala sie za autokarem rozejrzec; dzieki
ZKM wychodzi jeszcze drozej niz wynajecie autokaru - juz to przerabialam choc w zeszlym roku, wiec moze cennik sie zmienil.

sprobuj sie dowiedziec w ZKM-ie, oni tez wypozyczaja swoje pojazdy
25 zl jest tylko w 1 strone czyli zawiezc gosci na wesele, a co z odwiezieniem???
Jesli nie zamierzasz organizowac gosciom powrotu to taxi wyjdzie taniej, albo i tak samo - moze nawet sie dogadasz co do ceny w zwiazku z zamowieniem 18 taksowek.
Co do autokaru to zabiera chyba 60 osob - nie pamietam dokladnie, ale moze wejsc wiecej troche a reszta do samochodu, no chyba ktos autem jedzie???
A moze sproboj znalezc numer i dowiedziec sie jaki koszt jest w takich prywatnych busikach, tam wchodzi z 15 osob chyba i moze wyjdzie jeszcze taniej niz taxi???

NO ALE JA MAM JAKIES 70 OSÓB DO PRZEWIEZIENIA TO NAWET AUTOAKR NIE POMIESCI A TAKSI BIERZE 25 ZŁ ZA 1 PEŁNU KURS.NIEWIEM
Wiesz to zalezy jak daleko jedziesz, musisz to przemyslec, a przede wszystkim dokladnie sie dowiedziec, jaki bedzie koszt, ile osob zabierze taxi, ile potrzebujesz tych taksowek i przyrownac to do kosztu autokaru. Jesli masz malo osob i niedaleko jedziasz to nie ma co brac autokaru, ale jesli masz sporo osob to sie zastanow, pozatym auokar gosci przywozi i odwozi z tego co pamietam jak ja sie orientowalam, a taksowka nie , bynajmniej nie za ta kwote.

do góry