Widok

Barbara Blok - ocena

emwudesign M. Sosińska - Wasik Temat dostępny też na forum:
"Z całego serca polecam pracownię emwudesign! Ukończenie kursu szycia sukni ślubnej to była jedna z najlepszych decyzji, jakie podjęłam. Atmosfera w pracowni jest niezwykle przyjazna i inspirująca. Instruktorka jest nie tylko profesjonalna, ale także bardzo cierpliwa i pomocna. Dzięki jej wsparciu zdobyłam umiejętności, które pozwolą mi realizować własne projekty.

Każda lekcja była pełna praktycznych wskazówek i kreatywnych pomysłów. Z radością obserwowałam, jak moje umiejętności się rozwijają, a także jak moje pomysły nabierają realnych kształtów. Pracownia emwudesign to miejsce, gdzie naprawdę można wyrazić siebie i czerpać radość z tworzenia.

Dziękuję za wspaniałe doświadczenie! Nie mogę się doczekać, aby wrócić na kolejne kursy i kontynuować swoją szyciową przygodę z przyszłości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Dziękuję za podzielenie się opinią Staramy się jak najmocniej a gdy spotyka się to z tak miłym odzewem utwierdza nas to w przekonaniu, że ta droga jest dobra. Wkładamy w nasze kursy dużo serca
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Opinie i oceny

moona - ocena (3 odpowiedzi)

Byłam przez 3 treningi po powrocie po kilku latach do karate. Niestety to nie miejsce dla...

Rodzic - opinia (4 odpowiedzi)

Nasze dziecko przeniosło się z tej szkoły, bo było źle traktowane przez wychowawcę, nauczycielkę...

Grel - opinia (3 odpowiedzi)

Zdecydowanie odradzam . 3 bary z których 1 otwarty a byłem w tym roku 3 raz i to na największych...

do góry