Kolejna ocena, ale tym razem jedzenia na miejscu w restauracji. Po dosyć dlugim zamawianiu przez tel. postanowiłemm wybrać się tam osobiście. Byłem tam conajmniej kilka razy w różnych odstępach czasu. Lokal w środku wygląda OK, nie mam w zwyczaju ekscytowania się wyglądem. Wystarcza mi, gdy jest schludnie i czysto. Cennik na miejscu jest nieco inny niż na telefon (więcej dań, wyższe ceny), ale i porcje są proporcjonalnie większe, więc wszystko gra. Zupa - miłe zaskoczenie - "domowe" porcje! Zestawy obiadowe (mięso, ryby) bardzo dobre i w odpowiedniej ilości. Na tym polu restauracja naprawdę się wyróżnia. Niestety tak jak i w przypadku telefonu, obsługa kuleje. Dziewczyny potrafią nie widzieć człowieka stojącego przy barze, lub bardziej je zajmuje polerowanie szklanek/przeglądanie zawartości lodówki, niż JEDYNY klient na sali. Potrafią też zniknąć gdzieś, gdy właśnie skończyłeś...Czasem można zasnąć z nudów. Zanim zamówisz lepiej zapytaj wcześniej, czy właśnie nie obsługują jakiejs imprezy - ja kiedyś nie zapytałem i czekałem ponad godzinę (obiad podano jak właśnie zbierałem się do wyjścia). Na szczęście często bywa tam szef/kierownik i widząc co się dzieje szybko interweniuje