Widok

Bezglutenowe jedzenie. Które można szybko i prosto przygotować. Co polecacie?

Cześć. Czy znacie jakieś bezglutenowe produkty które z czystym sumieniem polecacie? Ja od miesiąca kupuje z firmy Noble Health kaszki,chleb i krakersy do własnego przygotowania i jestem bardzo zadowolona i oczywiście polecam. To świetna zabawa dla mnie i dziecka i co najważniejsze zawsze wychodzi smacznie. Ale bardzo mnie ciekawi co wy kupujecie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A po co kupować, jak można robić samemu? Wychodzi taniej i zdrowiej, bo bez żadnych konserwantów :) Ja ostatnio piekę chleb z białej kaszy gryczanej, w składzie jest tylko kasza, sól i woda. Zachodu niewiele, ładnie rośnie i nie odbiega dużo od tradycyjnego chleba.

Tak na prawdę prawie wszystko można zrobić bez glutenu, trzeba tylko dobrze poszukać przepisów.
...zaczaruj mnie.! Zabiorę i przemycę Twoją tajemnicę...

www.jbfotograf.coml - fotografia artystyczna, konkurencyjne ceny

Jeśli jesteście na diecie bezglutenowej to polecam Wam zajrzeć do sklepu https://biozdrowy.pl/pl/produkty-bezglutenowe/ , gdzie znajdziecie produkty bezglutenowe ;)

Inne tematy z forum Kobieta

jaki krem na noc +30 ?? (209 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Kosmetyki na lato (30 odpowiedzi)

Jakie stosujecie kosmetyki na lato? Zależy mi przede wszystkim na dobrych kremach nawilżajcych,...

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (407 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

do góry