Re: Co dziś na obiad cz. 23 - wiosenno-letnia :)
Ania: zupa jest mega prosta ja robię tak : najpierw zagotowuje sobie wodę w garze ,w między czasie robię klopsy z piersi tak jak na mielone.Jak woda się zagotuje dodaję włoszczyznę pokrojona w...
rozwiń
Ania: zupa jest mega prosta ja robię tak : najpierw zagotowuje sobie wodę w garze ,w między czasie robię klopsy z piersi tak jak na mielone.Jak woda się zagotuje dodaję włoszczyznę pokrojona w talarki kostkę rosołową liść laurowy solę pieprze ziele angielskie trochę magi podgotowuję dodaje klopsy jak już się trochę pogotują dodaje ziemniaki pokrojone w kostkę.Gdy już wszystko będzie miękkie wrzucam 2 pęczki koperku świeżego posiekane trochę gotuje i na koniec zabielam śmietaną ;-) i to tyle więc naprawdę prosta i smaczna zupka ;-)).
zobacz wątek