Odpowiadasz na:

Re: Co dziś na obiad cz. 23 - wiosenno-letnia :)

na najbliższe 2 dni ugotowana zupa "zielona" ;) (z zielonej fasolki szparagowej i brokuła)

zrobiłam też wytrybowane bioderka i skrzydełka z kurczaka "po żydowsku" - z małą zmianą ;)... rozwiń

na najbliższe 2 dni ugotowana zupa "zielona" ;) (z zielonej fasolki szparagowej i brokuła)

zrobiłam też wytrybowane bioderka i skrzydełka z kurczaka "po żydowsku" - z małą zmianą ;) miałam tylko pół cytryny i tyle soku z niej :] dodałam sok wyciśnięty z pomarańczy ;)

dzisiaj mięsko z makaronem i marchewką z groszkiem.

mięsko przygotowane na 2-3 dni :]

zobacz wątek
10 lat temu
AgusiaGda

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry