Re: Co dziś na obiad cz. 23 - wiosenno-letnia :)
U nas spaghetti,przed chwilą skończyłam robić i wcinam podczytując wątek...wyszło przepyszne,makaron gruby z jakby taka rurka,nie lubię tego cienkiego śliskiego makaronu do spaghetti,sosik wyszedł...
rozwiń
U nas spaghetti,przed chwilą skończyłam robić i wcinam podczytując wątek...wyszło przepyszne,makaron gruby z jakby taka rurka,nie lubię tego cienkiego śliskiego makaronu do spaghetti,sosik wyszedł rewelacyjny i parmezan,bagietka i sałatka.
Jutro coś innego,nie wiem może cheese domowe?Mam dość botwiny itd,zamroziłam już pół zamrazarnika na zimę botwinki.
Aga u nas też się tak je botwinkę,ziemniaki osobno,najlepiej puree z cebulką prażoną,boczkiem i szczypiorkiem/koperkiem,w botwince tylko jajo i warzywa na mięsie.
Aga,a chlebki nan robiłaś sama?
zobacz wątek
10 lat temu
~czekolada-chili