Odpowiadasz na:

Re: Co sie dzieje z kucharzami?

Gdzie Twoim zdaniem mają być kucharze, jak nie w restauracjach czy hotelach?
Do obsługi pizzerii czy kebabu nie potrzebujesz wysoko szkolonej kadry.
Pytasz czy to deficytowa profesja,... rozwiń

Gdzie Twoim zdaniem mają być kucharze, jak nie w restauracjach czy hotelach?
Do obsługi pizzerii czy kebabu nie potrzebujesz wysoko szkolonej kadry.
Pytasz czy to deficytowa profesja, jak najbardziej, warto się zastanowić kogo naprawdę się potrzebuje.Jeśli ma to być tylko wyrobnik na sezon to daruj sobie anonse w stylu"praca na stałe".
Jak zależy Ci na zatrudnieniu prawdziwego fachowca to podaj w ogłoszeniu prawdziwe dane,adres, telefon itp.
Miej na uwadze że szanujący się Kucharz nie aplikuje do fikcyjnej firemki.

zobacz wątek
11 lat temu
Kordula

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry