Odpowiadasz na:

Re: Co sie dzieje z kucharzami?

Dobry wieczór. Zapewne nie jest już pan zainteresowany solidnym uczciwym i lojalnym pracownikiem ale poświęcę chwile swojego czasu i postaram się na swój sposób odpowiedzieć panu na zadane pytanie.... rozwiń

Dobry wieczór. Zapewne nie jest już pan zainteresowany solidnym uczciwym i lojalnym pracownikiem ale poświęcę chwile swojego czasu i postaram się na swój sposób odpowiedzieć panu na zadane pytanie. Kucharze faktycznie są specyficzna grupa zawodowa ale nie ze względu na to że skaczą z miejsca na miejsce lecz dlatego że w naszym kraju nie mają możliwości rozwinięcia skrzydeł a dodatkowo są pojmowani za niewolników. Najlepiej żeby nie mieli rodzin a jeżeli już któryś z nich ma dla kogo żyć i kim się opiekować to najlepiej żeby widywał się z nimi raz w miesiącu i to najlepiej w środku tygodnia. Ktoś tu napisał że kucharze powinni zarabiać od 13zł do 15 zł jak dla mnie farsa . To mogła by być stawka wyjściowa na pierwsze parę dni próby które były by od razu podparte umową, nawet tygodniową. to tak naprawdę nic nie kosztuje. Dodatkowo moja rada dla pana i wielu innych właścicieli restauracji hoteli a nawet zwykłych budek z fastfudem. Pozwólcie nam eksperymentować, próbować, sprawdzać a nawet czasem się pomylić. Jedną pomyłką nie zrujnujemy wam interesu a może uda nam się zrobić coś niespotykanego i co najważniejsze smacznego.

zobacz wątek
11 lat temu
~Damian

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry