Widok

Coś o Hotelu Faltom!!

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam!!!

Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś robił już wesele,albo był na takim w hotelu Faltom w Rumi.Chciałabym poznać wasze opinie na ten temat.Chodzi mi głównie o jedzonko czy dobre było i ogólnie...o obsługę i klimat.Za opinie z góry dziękuję :))) !!!

Olivia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej! Ja byłam w kwietniu na weselu koleżanki w Faltomie. Naprawdę polecam. Piękna, duża sala, ładnie wystrojona, stoły ustawione w podkowę na środku się tańczy. Obsługa też bez zarzutu. Jedynym minusem całego wesela była orkiestra, ale samo miejsce - super!
Ja miałam tam studniówkę, fakt kilka lat temu i to nie jest wesele.Ale pewnie jedzonko sewują to samo więc było super;)
Oj Och!!!

Ja też tam miałam studniówkę,ale to nie jest to samo co Wesele.Chodziło mi głównie o to,jak to wygląda z Weselem tam.
Cześć MeMaggieB !!!!

To super,że wesela tam dobrze wypadają.Ale orkiestry nie trzeba brać od nich skoro nie zbyt dobrz grają,co?Jam mam w planach DJ'a takiego mojego kumpla i bardzo mi sie podoba jak on prowadzi imprezy.Na tą noc ma u mnie pracę :)

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

do góry