Widok

Czy lekarz rodzinny może dać skierowanie na badania do ksiązeczki sanepidoskiej????????bardzo proszę o pomoc

czy mój lekarz w przychodni może mi dać skierowanie na badania do ksiązeczki bez zaświadczenie z pracy ??czy wszystkie badania muszę robić prywatnie??bardzo proszę o pomoc gdzie jest najtaniej??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A pierwszy raz badania..? lekarz rodzinny daje.. Badania nie sa płatne jeżeli masz ubezp..
nie jestem nigdzie ubezpieczona szukam pracy i jest potrzebna ksiązeczka sanepidiska z aktualnymi badaniami a kasy na to nie mam dlatego się pytam
no to niestety.. albo prywatnie albo do rodzinnego i "też zapłacić" za badania.. piieczatkę :) ponoć tak robią.. ja miałam normalnie robione bez przekrętów..
Jeśli znajdziesz zatrudnienie w jakiejś dobrej firmie, to powinni Ci te badania sfinansować, albo chociaż później zwrócić ich koszt.
Sanepid to koszt ok 70 zł o ile dobrze pamiętam, do tego rtg płuc, czasem okulista, morfologia i OB, a później wpis w książeczkę, że wszystko jest ok.
posiew 60 zł, morfologia OB 28 zł, rtg płuc 30 zł, wpis do książeczki 40 zł na Wałowej

Inne tematy z forum Kobieta

Niskie libido u mojego mężczyzny (33 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

Kobieca pielęgnacja (5 odpowiedzi)

Widzę, że wiele kobiet uczęszcza na comiesięczne lub dwutygodniowe wizyty u paznokci, rzęs, brwi,...

rozwód - sędzia w Gdańsku Tomasz Zimmermann (75 odpowiedzi)

Czy miał ktoś prowadzoną sprawę rozwodową przez Sędziego Tomasza Zimmermann? Jaki on jest i jak...

do góry