Widok

Czym leczyć "zimno"?

Dziewczyny co byście poleciły na opryszczkę? Znowu mi paskudztwo wyskoczyło, a nienawidzę mazideł. HELP!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeśli nic nie masz w domu to tylko czystym spirytusem -na wacik i przytrzymać kilka sekund
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
HASCOVIR pro mazidło niestety ale baardzo skuteczne:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
O nie nie żadnych mazideł! A może jakieś tabletki albo coś? Spirytus mi zostawia poparzenia..
Malinko ten preparat to taki przezroczysty zel, naklada sie 2 razy dziennie naprawde nie jest uciazliwy a nam pomaga bardzo bo opryszczka znika błyskawicznie:)
przyłożyć wacik nasą czony kroplami żołądkowymi - pomaga
Plasterki commpeed
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki dziewczynki kochane, spróbuję powalczyć waszymi sposobami! A może są jakieś tabletki na to? Nie da się jakoś sprawnie wyleczyć??
Jasne że są, całe szczęście! Niedawno pojawiły się na rynku nowe tabletki vaciclor, kuracja trwa tylko dwa dni, od razu przerzuciłam się z paprzących się maści, dużo fajniejsza sprawa
A te tabletki, vaciclor to na receptę?
Ktoś wie ile kosztują? Sporo pozytywnych opinii o nich słyszałam.
Zapytaj swojego internistę o lek przeciwwirusowy doustny. Większości osób pomaga około półroczna kuracja małymi dawkami takiego preparatu. Nawet jeśli zupełnie nie zlikwiduje problemu to znacznie rzadziej będzie się on pojawiał :-)
tez dzis dostałam to paskudztwo :/ , rano pierwsza, przed chwila druga obok o zgrozo..nigdy tak nie mialam dwóch na raz, nawet nie kojarzę zebym przemarzła

zovirax intensive zawsze używam, ale bez szału ta maść
heviran na recepte, to lek przeciwwirusowy
Ocet.Gdy tylko czujesz,że wychodzi opryszczka,zamaczasz patyczek do uszów w occie,lekko pocierasz bolące miejsce co jakiś czas.Dwa dni i po sprawie.Polecam.
a ja polecam czosnek.....ząbek przeciac na pół i przyłozyc do "zimna"
powtórzyć 2-3 razy i po sprawie

Inne tematy z forum Zdrowie

Erekcja problem. Co robić? (7 odpowiedzi)

Nie wiem czemu ale pod czas pieszczot normalnie utrzymuje się wzwód ale jak przychodzi co do...

Jaki szampon na łuszczycę skóry głowy? (4 odpowiedzi)

Macie coś sprawdzonego na łuszczycę skóry głowy? Zaczęło się od drobnych łusek, a teraz mam już...

Jak opanować łuszczycę na głowie co naprawdę działa? (4 odpowiedzi)

Ostatnio wali mi się głowa, łuski aż rażą w oczy. Co polecicie coś trwałego, co utrzyma spokój...

do góry