Widok
OSTATNIO BYLAM NA IMPREZIE FIRMOWEJ PROWADZONEJ PRZEZ DJ KOTA, cała firma bawiła się SUPER, więc dogadałam sie z Dj'em i za tydzień gra moje wesele. Mam nadzieję, że bądzie równie fajnie. Oprócz tego, że dobrze gra, to jeszcze fanie poprowadził konkursy. Odezwę się po własnym weselu i podzielę wrażeniami.
Pozdrawiam
Aśka
Pozdrawiam
Aśka
Witam, miałam wesele Pt.13-07-2010 które było prowadzone przez DJ Kota (Tomka) w dzikim winie. polecam Tomka wszystkim, którzy nie chcą się zanudzić, lubią dobrą zabawę, dobrą muzykę i taniec. Kontakt z DJ rewelacyjny, ze wszystkim można się dogadać bezproblemowo, konkursy prowadzone były z jajem (ma chłopak talent i fajne pomysły), a goście pękali i płakali ze śmiechu. Do tego muzyka była dobrze dobrana. Bawili się i młodzi i starzy wiekiem. Polecam wszystkim, ja na pewno jeszcze kiedyś skorzystam!!!! Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!! Ela.W.
Witam, ja byłem na weselu w zeszłym tygodniu które prowadził przez całą noc parkiet był pełny to chyba samo za siebie mówi. Do konkursów gości nie trzeba było wyciągać na siłę sami ustawiali się w kolejce. DJ nie mógł zakończyć imprezy bo goście nie chcieli zejść z parkietu. Ja osobiście polecam DJ Kota każdemu kto chce mieć zapewnioną dobrą zabawę na weselu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam
W ostatnią sobotę bawiłam się na weselu prowadzonym przez DJ Kota i muszę przyznać ze było to jedno z najlepszych wesel na których byłam gościem. DJ Kot grał wszystkie nowe i stare kawałki a goście bawili się świetnie. Parkiet był pełny przez całą noc a przerwy były krótkie dosłownie na szybkiego drinka lub gdy serwowano jedzonko. Konkursy były zabawne i przeprowadzone bardzo profesjonalnie. Nie było żadnego problemu z zamawianiem piosenek czy przyśpiewek do toastów. W skali od 1 do 10 śmiało mogę dać 15! Gorąco polecam.
W ostatnią sobotę bawiłam się na weselu prowadzonym przez DJ Kota i muszę przyznać ze było to jedno z najlepszych wesel na których byłam gościem. DJ Kot grał wszystkie nowe i stare kawałki a goście bawili się świetnie. Parkiet był pełny przez całą noc a przerwy były krótkie dosłownie na szybkiego drinka lub gdy serwowano jedzonko. Konkursy były zabawne i przeprowadzone bardzo profesjonalnie. Nie było żadnego problemu z zamawianiem piosenek czy przyśpiewek do toastów. W skali od 1 do 10 śmiało mogę dać 15! Gorąco polecam.
Chciałbym zwrócić się do samozwańczego "ZNAWCY TEMATU". Chętnie przyjmuję konstruktyną krytykę i szanuję internet jako medium pozwalające na wolność wypowiedzi uważam jednak, że taki sposób traktowania KONKURENCJI, to cios poniżej pasa. Jeżeli posiadasz zastrzeżenia do mojej pracy, chętnie to skonfrontuję, jeżeli jednak nie masz nic do powiedzenia, to po prostu - NIC NIE MÓW.
Jednocześnie bardzo dziękuję pozostałym internautom ze wszystkie opinie i serdecznie pozdrawiam.
dj kot
Jednocześnie bardzo dziękuję pozostałym internautom ze wszystkie opinie i serdecznie pozdrawiam.
dj kot
Panie DJ Kot. Prowadzenie imprez "z jajem" i "odpowiednia" reklama swojej działalności to domena ludzi inteligentnych. Widać Panu tej inteligencji zabrakło. Proszę spojrzeć na ten wątek. Niejaki Mich tak Pana umiejętności wychwalający ma ten sam numer IP co Pan. Jaki z tego wniosek ? Inne wypowiedzi z tego wątku również są mało wiarygodne. Za dużo lukru... Chciałbym zobaczyć choć jedną relację zdjęciową z imprezy, którą Pan poprowadził. Może Pani Aśka, która w tymże wątku zachwalając Pana umiejętności obiecała 25.07.2010, że podzieli się wrażeniami. Liczę na relację popartą zdjęciami. To z pewnością w jakiś sposób uwiarygodni bynajmniej tej jeden wpis.
Pytanie: czy zdjęcia oddają atmosferę na całej imprezie? Przy jednym utworze może być pełny parkiet, przy drugim pusty. Częste jest, że przy marnym zespole jest pełen parkiet, żeby nie zrobić przykrości parze młodej. Nie rozumiem w jakim celu DJ Kot ma wrzucać tu zdjęcia. Wszystko kwestia dobrego ujęcia i wyboru odpowiedniego zdjęcia. Zdjęcia nie oddadzą tego czy była dobra muzyka!
Dziwny jest ten nagły atak na DJ Kota i to że wcześniej nikt nie napisał ani jednej krytycznej opinii o nim. Może napiszcie jakieś konkrety,
jakieś negatywne opinie o weselach prowadzonych przez tego Dj-a, co było nie tak. Trochę martwi mnie ten nagły atak, bo już wybrałam tego Dj-a na swoje wesele i teraz nie wiem czy to była aż tak zła decyzja. ;(
jakieś negatywne opinie o weselach prowadzonych przez tego Dj-a, co było nie tak. Trochę martwi mnie ten nagły atak, bo już wybrałam tego Dj-a na swoje wesele i teraz nie wiem czy to była aż tak zła decyzja. ;(
Osobiście poznałem Tomka na imprezie, którą prowadził 9 października br. gdzie miałem przyjemność robić zdjęcia młodej parze.
Moim zdaniem pozytywne opinie są jak najbardziej uzasadnione, DJ KOT prowadził tę imprezę wzorcowo, parkiet był pełen, muzyka odpowiednio dobrana, konkursów było sporo i wszyscy dobrze się bawli.
Dla udowodnienia tego faktu przesyłam linka do galerii internetowej gdzie zdjęcia mówią same za siebie jaki był klimat tej imprezy.
http://www.digital-service.pl
(trzeba kliknąć na zdjęcie młodej pary)
Moim zdaniem pozytywne opinie są jak najbardziej uzasadnione, DJ KOT prowadził tę imprezę wzorcowo, parkiet był pełen, muzyka odpowiednio dobrana, konkursów było sporo i wszyscy dobrze się bawli.
Dla udowodnienia tego faktu przesyłam linka do galerii internetowej gdzie zdjęcia mówią same za siebie jaki był klimat tej imprezy.
http://www.digital-service.pl
(trzeba kliknąć na zdjęcie młodej pary)
Powyżej podałem link, który miał kierowac bezpośrednio do strony internetowej z galerią zdjęć bez wchodzenia na stronę główną firmy jednak na tym forum linki do podstron są automatycznie obcinane i otwiera się główna strona firmy co nie było moim zamierzonym celem. Niemniej jednak dla zainteresowanych jak już trafią na tę stronę to proszę wejść na podstronę - usługi fotograficzne i tam będzie już bezpośredni link do wspomnianej powyżej galerii zdjęć z imprezy prowadzonej przez D.J. KOT-a
Pozdrawiam i przepraszam za to małe zamieszanie z adresem strony internetowej.
Pozdrawiam i przepraszam za to małe zamieszanie z adresem strony internetowej.
możesz być spokojna to dobra decyzja. Jest super, a autoreklame robi konkurencja, która jest najwyraźniej niedojrzała emocjonalnie. Która podpuszcza w celu zmanipulowania nas wszystkich. Jest to osoba słaba psychicznie, która najwyraźniej nie radzi sobie z tym iż ma brak klientów. Dodatkowo z powodu ich braku się nudzi i wypisuje kłamstwa które nie mają żadnej podstawy, skoro jest ta osoba taka z*******a to niech sama coś pokarze,a nie neguje. Najwyraźniej jest do bani!! Jeśli masz jakieś pytania z miłą chęcią na nie odpowiem. elficaela@wp.pl
Nie podoba mi się bezsensowne negowanie dj. bez faktów. Wczoraj byłam z moim narzeczonym na spotkaniu z dj. KOTEM, bardzo Nam się spodobała jego wizja i cd które pokazał z wesel.
Poleciła mi go inny dj. Mam ślub w 06.2010 i decyduje się na Niego, bo na prawdę ma Ten Pan pomysł i na szczęście jeszcze lubi to co robi :)).
Poleciła mi go inny dj. Mam ślub w 06.2010 i decyduje się na Niego, bo na prawdę ma Ten Pan pomysł i na szczęście jeszcze lubi to co robi :)).
Jeśli chodzi o tę stronkę ze zdjęciami, są to zdjęcia z mojego wesela i dziwią mnie komentarze negatywne na temat Dj-a Kota. Jeszcze nigdy tak się dobrze nie wybawiłem, tak samo reszta gości jest pod ogromnym wrażeniem. Dj zrobił kawał dobrej roboty i co do tego nie ma żadnych wątpliwości. Zresztą najpierw trzeba zobaczyć Dj-a w akcji a potem komentować... Polecam gorąco tego Dj-a i jeśli chodzi o mnie to pewnie jak tylko będzie okazja skorzystam z usług tego pana:)
poczytałem sobie opinie o DJ Kocie i tak sobie myślę, że opiniodajcy są dwojacy: są tacy, co korzystali z jego usług i są zadowoleni i są tacy, co nie wiedzą w ogóle kto to jest, nigdy go nie słyszeli, a tylko wcięli się w wątek tylko po to żeby zabić swój stracony czas.
jeżeli nawet jest to autoreklama, to temat wątku się toczy i nie widzę wpisu osoby, która twierdzi, że na weselu lub imprezie prowadzonej przez Kota źle się bawiła i go nie polecała. więc takie wpisy np. DJ Piesek są żałosne. jest to chyba koleś nazywający się DJ-em, który chałturzył w barach mlecznych za komuny i nie może się przestawić na nowe trndy. ja osobiście bawiłem się na imprezach w Labciu prowadzonych przez DJ Kota, słuchałem jego składanek przygotowywanych na imprezy i byłem na jednym z "jego" wesel. dobrze się bawiłem i nie mogę powiedzieć o nim złego słowa więc go polecam jako DJ-a. a teraz niech ktoś z krytyków powie co ma do zarzucenia Kotowi, co było nie tak z prowadzeniem. krytyka pomoże zapewne wnieść poprawki nie tylko Kotowi, ale i np. DJ Pieskowi pozwoli wrócić na "parkiety" chyba że dalej będzie grał "Alibabki". jednak coś mi się zdaje, że nic konkretnego nie powiedzą, bo nigdy nie byli na imprezach Kota.
pozdrawiam.
jeżeli nawet jest to autoreklama, to temat wątku się toczy i nie widzę wpisu osoby, która twierdzi, że na weselu lub imprezie prowadzonej przez Kota źle się bawiła i go nie polecała. więc takie wpisy np. DJ Piesek są żałosne. jest to chyba koleś nazywający się DJ-em, który chałturzył w barach mlecznych za komuny i nie może się przestawić na nowe trndy. ja osobiście bawiłem się na imprezach w Labciu prowadzonych przez DJ Kota, słuchałem jego składanek przygotowywanych na imprezy i byłem na jednym z "jego" wesel. dobrze się bawiłem i nie mogę powiedzieć o nim złego słowa więc go polecam jako DJ-a. a teraz niech ktoś z krytyków powie co ma do zarzucenia Kotowi, co było nie tak z prowadzeniem. krytyka pomoże zapewne wnieść poprawki nie tylko Kotowi, ale i np. DJ Pieskowi pozwoli wrócić na "parkiety" chyba że dalej będzie grał "Alibabki". jednak coś mi się zdaje, że nic konkretnego nie powiedzą, bo nigdy nie byli na imprezach Kota.
pozdrawiam.
Witam.
Bawiłem sie kilka dni temu na weselu u mojego przyjaciela gdzie całośc obsługiwał DJ KOT i powiem szczerze : od dekady nie bylem na tak udanym weselu. Widze w tym temacie mnostwo zarzutow jakoby DJ KOT sam sobie wystawial pozytywne komentarze .Jesli ktos jest chetny zapraszam, prosze napisac do mnie na maila, nie ma zadnego problemu by super zabawy z jego udzialem udokumentowac zdjeciami.
To co najwazniejsze w jego pracy to sweitny kontakt z imprezowiczami - czy to stary czy mlody, bez znaczenia. Pelna kulturka i do samego konca daje z siebie wszystko.
Co do konkursow to mimo iz uczeszczam na wesela, to zadnego nie znałem ;) wszystkie byly dobrane fajnie pod ludzi i powiem szczerze - ciezko bylo sie dopchac by wziac udzial.
Co do muzyki, to bardzo zroznicowanie gra - wszystko mozna ustalic z nim wczesniej, zarowno i konkursy jak i muzyke. Oczywiscie bylo kilka asów w rekawie i ludzie ich sie nie spodziewali :)
Tak jak mowie, z tego wesela beda i filmy i zdjecia proponuje kontaktowac sie z osobami ktore faktycznie mialy DJ KOTA u siebie na imprezie i nie sugerowac sie zadnymi IP itp. Jak cos ma byc autentyczne to proscie Tomasza o zdjecia z imprez bo na bank z nie jednego bedzie mial. Z tego wesela na ktorym ja bylem, za zgodą pary młodej prześle Tomkowi już niedługo kilka fajnych zdjeć by moc udokumentowac jego starania.
Bawiłem sie kilka dni temu na weselu u mojego przyjaciela gdzie całośc obsługiwał DJ KOT i powiem szczerze : od dekady nie bylem na tak udanym weselu. Widze w tym temacie mnostwo zarzutow jakoby DJ KOT sam sobie wystawial pozytywne komentarze .Jesli ktos jest chetny zapraszam, prosze napisac do mnie na maila, nie ma zadnego problemu by super zabawy z jego udzialem udokumentowac zdjeciami.
To co najwazniejsze w jego pracy to sweitny kontakt z imprezowiczami - czy to stary czy mlody, bez znaczenia. Pelna kulturka i do samego konca daje z siebie wszystko.
Co do konkursow to mimo iz uczeszczam na wesela, to zadnego nie znałem ;) wszystkie byly dobrane fajnie pod ludzi i powiem szczerze - ciezko bylo sie dopchac by wziac udzial.
Co do muzyki, to bardzo zroznicowanie gra - wszystko mozna ustalic z nim wczesniej, zarowno i konkursy jak i muzyke. Oczywiscie bylo kilka asów w rekawie i ludzie ich sie nie spodziewali :)
Tak jak mowie, z tego wesela beda i filmy i zdjecia proponuje kontaktowac sie z osobami ktore faktycznie mialy DJ KOTA u siebie na imprezie i nie sugerowac sie zadnymi IP itp. Jak cos ma byc autentyczne to proscie Tomasza o zdjecia z imprez bo na bank z nie jednego bedzie mial. Z tego wesela na ktorym ja bylem, za zgodą pary młodej prześle Tomkowi już niedługo kilka fajnych zdjeć by moc udokumentowac jego starania.
Hej :)
mógłby ktoś jeszcze się wypowiedzieć na temat dj Kota?
Zastanawiamy się nad powierzeniem mu prowadzenia naszego wesela, a w necie zero filmików z jego udziałem, nawet go posłuchać nie można. Mógłby się odezwać ktoś kto korzystal z usług dj Kota w ostatnim czasie (info sprzed 5 lat mnie juz nie interesuje) i na priv porozmawiać na temat jego usług?
mógłby ktoś jeszcze się wypowiedzieć na temat dj Kota?
Zastanawiamy się nad powierzeniem mu prowadzenia naszego wesela, a w necie zero filmików z jego udziałem, nawet go posłuchać nie można. Mógłby się odezwać ktoś kto korzystal z usług dj Kota w ostatnim czasie (info sprzed 5 lat mnie juz nie interesuje) i na priv porozmawiać na temat jego usług?