Widok

DRODZY CZYTELNICY ODRADZAM FIRME EUROPROFIL Z POD WEJHEROWA!!!

Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
ZAJMUJą SIE ZABUDOWą BALKONóW , PRODUKCJą OKIEN!! LUDZIE TO JACYś KOWALE! FIRMA JEST NIEPOWAżNA. ZAMóWIłEM U NICH PRACE W KWIETNIU , MIAłA BYć WYKONANA NA DłUGI WEEKEND MAJOWY. PRZEZ 4 MIESIACE ZWODZILI MNIE (OCZYWISCIE PO WPLACENIU ZALICZKI).NIKT NIE ODBIERAL TEL, RAZ SZEF ODEBRAL, ALE W CZASIE ,GDY MIAL U MNIE ROBOTE BYL NA BARDZIEJ INTRATNYM ZLECENIU W PARYZU.ZLECIL ROBOTE JAKIMS MAJSTROM,KTORZY PRZYSZLI W POLOWIE CZERWCA NAPICI I PROBOWALI SIE TLUIMACZYC ZE IM SZEF TEZ NIE PLACI I CO ONI BIEDNI MAJA ZROBIć?POTEM PRZYSZLA INNA GRUPA KTORA POSTAWILA RUSZTOWANIE-RAMY NA KTORYCH MIALY BYC OSADZONE OKNA.NIC NIE WIEDZIELI, NIKT IM NIE PODAL SZKICU,NIE MOWIąC NIC O PROJEKCIE WG KTOREGO MIALO BYC WSZYSTKO ZROBIONE.I OCZYWISCIE OKNA KTORE ZAMOWILI NIE PASOWALY NA RAMY.LUDZIE!!TO SIE W GLOWIE NIEMIESCI BY W 21 WIEKU BYLA TAKA ORGANIZACJA W FIRMIE!CO TYDZIEN PRZYCHODZILA INNA EKIPA,KTORA ZWALAłA NA POPRZEDNIą , SZEF OCZYWISCIE ALBO NIE ODBIERAL TEL ALBO BYL NA SAKSACH. PO 4 MIESIACACH ZMUSZONY BYLEM W KONCU WZIAźć INNA FIRME,KTORA ZROBILA MI WSZYTKO OD NOWA W TYDZIEń.LUDZIE NIE KORZYSTAJCIE Z EUROPROFILU JAK NIE CHCECIE STRACIC CZASU,NERWóW I PIENIęDZY!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,

Pilnie chciałabym skontaktować się z osobami, które czują się oszukane przez firmę EUROPROFIL oddział w Kąpinie (PIOTR G).

Pan G nie wywiązał się z podpisanej umowy. Niczego nie wykonał, przywłaszczył sobie również znaczną zaliczkę, która została wpłacona na wykonanie zlecenia.

Ponieważ widzę, iż jest więcej osób pokrzywdzonych przez Europrofil, chciałabym nawiązać pilny kontakt aby porozumieć.
Mój adres e-mail: is-di7879@wp.pl

Oddział firmy był przenoszony kilkukrotnie. Firma mieściła się wcześniej w Gdyni, Wejherowie oraz Redzie.
Również odradzam. Wykonane przez nich okna/drzwi to porażka. Firma nieterminowa, ignoruje reklamacje a z tego co obserwuję obecnie ich strona www przestała działać a fax nie odpowiada :/
Żebyście wiedzieli co działo się w tym Paryżu. Takiego czegoś jeszcze w życiu nie widziałem! Ten człowiek nie ma za grosz wstydu ani honoru
do góry