Widok

Dawne Stogi- zdjęcia i wspomnienia ! ! !

Stogi Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie,
poszukuje informacji o dawnych Stogach, tych których już niestety niema. Czy ktoś z Państwa posiadaj jakieś stare zdjęcia, pocztówki, mapy, notatki, wspomnienia, zapiski rodzinne. Może ktoś pamięta coś ciekawego z lat swojej młodości, lub jakieś rodzinne historie dotyczące naszej dzielnicy będę wdzięczny. Gdybyście Państwo posiadali proszę o informacje, skany materiałów lub też podzielenie się na forum wspomnieniami.
Kontakt: lezginka!o2.pl
Pozdrawiam
;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
posiadam dość duża kolekcję skanów zdjęć, jeżeli nadal jest zainteresowanie to proszę dać znać
Witam, ja czy życzy sobie Pan coś w zamian za udostępnienie zdjęć?
pozdrawiam
Witam serdecznie, nadal poszukuję takich materiałów. W miarę możliwości proszę o przesłanie skanów na maila lub udostępnienie w inny sposób.
poprosze w takim razie o kontakt na kichu@tlen.pl
robiłem tam kiedyś zdjęcia ale mnie skroili i tak się skończyło :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nadal poszukuję zdjęć ukazujących Stogi przed laty.
Czy ktoś dokładnie zna miejsce gdzie stał pomnik nad jeziorem???
Szukam od dłuższego czasu tej lokalizacji i jakoś nie mogę namierzyć tego miejsca??

Inne tematy z forum Hobby

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry