Widok
Do Beata81
Czesc Beatko dzis bylam na przymiarce suknii:)Buciki kupilam nowe sa cudne idealne do grenady pasuja super do koronki:)Panie w salonie byly pod wrazeniem z 30 minut sie zachwycaly hihi wiec jesli chcesz to po slubie moge ci je sprzedac bo sa typowo slubne wiec ja bede je sprzedawac kolor taki jak suknii acha mam tez ta roze do wlosow wiec jesli chcesz ja tez moge sprzedac:):):)Fotki wysle po weselu Jesli bylabys zainteresowana to Masz MOJ NUMER:):):):)
Pozdrawiam
Ps.suknia jest przesliczna naprawde super:)
Pozdrawiam
Ps.suknia jest przesliczna naprawde super:)
Tę szklaną różę? we włosy?
jasne że chcę, dogadamy się :)
Co do butów :]
jak napisałaś że zrezygnowałaś z tamtych, co mialam od ciebie odkupić, to zamówilam z Allegro, za 2 dni będę miała swoje, ale dzieki że pamietałaś, zreszta wszystko się okaże jak je dostanę :]
Czekam na fotki,
no no, 4 dni !!
Już obgryzasz pazurki ?
jasne że chcę, dogadamy się :)
Co do butów :]
jak napisałaś że zrezygnowałaś z tamtych, co mialam od ciebie odkupić, to zamówilam z Allegro, za 2 dni będę miała swoje, ale dzieki że pamietałaś, zreszta wszystko się okaże jak je dostanę :]
Czekam na fotki,
no no, 4 dni !!
Już obgryzasz pazurki ?
No czesc tak to jest szklana roza w salonie byla najladniejsza moje pierwsze butki tez byly z allegro no ale sie przeliczylam:(:(Niestety.
Narazie to mnie przerazily ceny makijazy bo babki do ktorych dzwonilam to chca od 200 do 300 zreszta tu na forum tez powyzej100 a ja myslalam ze tylko 60 gora 70 a tu masz ci taka niespodzianka.A tak to wszystko w porzadku zero stresow.Moj przyszly maz zachowuje sie codownie wiedzac ze caly czas biegam zalatwiam to on robi pyszne obiadki zajmuje sie dziecmi sprzata.A najwazniejsze ze dba o moj nastroj.Hehe a ja zartowalam sobie ze pewnie te jego starania to dlatego zebym nie zwiala z przed oltarza ale to tylko zarty.Dzieki temu jestem najszczesliwsza przyszla panna mloda:):)Wszystim zycze takiego wspanialego meza:):)
Narazie to mnie przerazily ceny makijazy bo babki do ktorych dzwonilam to chca od 200 do 300 zreszta tu na forum tez powyzej100 a ja myslalam ze tylko 60 gora 70 a tu masz ci taka niespodzianka.A tak to wszystko w porzadku zero stresow.Moj przyszly maz zachowuje sie codownie wiedzac ze caly czas biegam zalatwiam to on robi pyszne obiadki zajmuje sie dziecmi sprzata.A najwazniejsze ze dba o moj nastroj.Hehe a ja zartowalam sobie ze pewnie te jego starania to dlatego zebym nie zwiala z przed oltarza ale to tylko zarty.Dzieki temu jestem najszczesliwsza przyszla panna mloda:):)Wszystim zycze takiego wspanialego meza:):)
Dziekuje mam nadzieje ze wszystko sie uda ale jak beda jakies "wpadki"to bedziemy sie smiac z narzeczonym a nie denerwowac bo to ma byc cudowny dzien:):):)Pozatym jakos tak na luzie do tego podchodze mozna powiedziec z wieksza rezerwa niz chociaz moja mam i tesciowa te to dopiero sie przejmuja hehe
Pozdrawiam jak bede po to wkleje fotki:):)
Pozdrawiam jak bede po to wkleje fotki:):)