Widok

Erotyczne Soboty z Soda Cafe

Erotyczne Soboty z Soda Cafe Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Erotyczne Soboty z Soda Cafe, - 30 sierpnia 2007
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no, bo co oni do cholery innego umi

ejom zrobic?Zrobcie tak- postawcie chipendejlsa i powiedzcie- patrzcie-to jest chipendejls na miare naszych mozliwosci.my tym chipendejlsem otwieramy ludziom oczy i mowimy:patrzcie to jest nasze, przez nas zrobione i to nie jest nasze ostatnie slowo.To samo ze striptiserkom.

200

taki specjalista co sie oglasza na necie i to w takim miejscu to chyba 20 a nie 200

a ja mam w rodzinie takiego pederyc

ha, co i z chlopakiem i z cudzymi zonami-byle bogate-wlosy maluje, kolczyki w obu uszach i kowbojki plus portki skorzane.niby-dancer.niby-przewodnik.

Co za belkot na forum. Rozumie ktos cos z tego co tu poprzednicy wydukali? ;)

Ni w ząb nie rozumiem co tu napisane.Naćpali się czy co?

SIDA cafe.to najlepszy wariant

nazewnictwa.

Bardzo mi sie w sodzie zawsze podobało.Nie mam żadnych zastrzeżen.Ochrona barzo miła.Jeden z tych panów był tak miły ze gdy byłam w dyskotece zawsze podawał mi kurtkę.Naprawdę bardzo miło wspominam ten lokal.

koszmarny klub

i do tego selekcja, sami plastikowi ludzie albo jacys bananowcy w klubie. niewarto

musialas niezle krecic pupką

malgosiu, albo zasluzyc czyms podobnym.

Sugestia

Knajacko-dresiarski styl powyższego ogłoszenia dość jednoznacznie sugeruje jaki typ gości stanowi "target" szefostwa klubu.

narcyzm plus ekshibicjonizm

plus zakamuflowana prostytucja-to typ ,, zatrudnianych'' na potrzeby tzw.ladies night i erotycznych sobot mezczyzn(?) i kobiet(!).Nie jest dla nikogo tajemnica, ze poprzedni manager stanowisko swoje(ktore juz zdazyl utracic) zawdziecza bliskim stosunkom z wlascicielka.i ze on sam werbuje odpowiadajace mu osoby na potrzeby powyzszych imprez.

zjadliwy,

nauczono Cię(oprocz krecenia tylkiem na rurze)kilku terminow made in slownik i myslisz, ze tą swoją nawet nie elokwencją ukryjesz prawdziwy profil swojej i nie tylko swojej dzialalnosci.Jestwielu takich , jak i ty,ktorzy nawet pokonczyli studia,jednak poszli na latwizne i ,, robią kariera'' obnazając sie (bodaj tylko)za pieniazki sobotnia wieczorową porą.To latwa droga, akurat, zeby dostac aids, co by nie bylo takie glupie, jesli chodzi o takich jak TY.

Inne tematy z forum Rozrywka

Bieg Niepodległości Gdynia (24 odpowiedzi)

11 listopada odbędzie się kolejna edycja Gdyńskiego Biegu Niepodległości. Impreza ta będzie...

Baltic Burlesque Gala 2024 (21 odpowiedzi)

Pierwsze w kraju wydarzenie o formule konkursowej na taką skalę! Szykujemy dla Ciebie aż 2 dni...

Spacer w Lumina Park Gdańsk (30 odpowiedzi)

25 października Gdańsk rozbłyśnie magią świateł! Premierowe otwarcie Lumina Parku - największego...

do góry