Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Sebastian - opinia wątek zamknięty Profesjonalne i rzetelne przeprowadzenie przez cały proces. Polecam
~Sebastian
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 10 lutego 2021

Bartłomiej - opinia wątek zamknięty Wszystko przebiegło bardzo szybko i sprawnie i fachowo. Polecam serdecznie...
~Bartłomiej
-

dodano: 4 lutego 2021

Krzysztof - opinia wątek zamknięty To już kolejny kredyt hipoteczny z Piotrem Finansowym. Nic się nie zmieniło...
~Krzysztof
-

dodano: 29 stycznia 2021

Ewelina - opinia wątek zamknięty Pan Piotr, wykazał się ogromną, profesjonalną wiedzą w sprawie pośrednictwa w...
~Ewelina
-

dodano: 28 stycznia 2021

Łukasz - opinia wątek zamknięty To już kolejny raz kiedy korzystamy z doradztwa u Finansowego Piotra....
~Łukasz
-

dodano: 3 stycznia 2021

Artur - opinia wątek zamknięty Bardzo dobry doradca, profesjonalny i cierpliwy.
~Artur
-

dodano: 22 grudnia 2020

Weronika i Piotr - opinia wątek zamknięty Do Pana Piotra trafiliśmy z polecenia znajomych, którzy w ostatnim czasie...
~Weronika i Piotr
-

dodano: 22 listopada 2020

Bartłomiej Lis - opinia wątek zamknięty Zdecydowanie polecam, cały proces kupowania mieszkania poprzez kredyt...
~Bartłomiej Lis
-

dodano: 19 listopada 2020

Magda - opinia wątek zamknięty Proces znajdowania kredytu przebiegł bez żadnych trudności. Pan Piotr...
~Magda
-

dodano: 19 listopada 2020

Magdalena - opinia wątek zamknięty Pan Piotr pomógł nam szybko i profesjonalnie zmienić nasz stary kredyt...
~Magdalena
-

dodano: 1 listopada 2020

Dominika C. - opinia wątek zamknięty Szczerze wszystkim polecam! Obsługa bardzo profesjonalna. Dzięki fachowej...
~Dominika C.
-

dodano: 8 października 2020

Paula P. - opinia wątek zamknięty Pan Piotr to najlepszy ekspert w swoim fachu. Ogromna kompetencja i...
~Paula P.
-

dodano: 4 października 2020

Michał - opinia wątek zamknięty Korzystam z usług firmy już któryś raz, za każdym razem profesjonalne i...
~Michał
-

dodano: 29 września 2020

Wojciech - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z pomocy jaka otrzymałem. Wszystko spokojnie i jasno...
~Wojciech
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 25 września 2020

Daria - opinia wątek zamknięty Polecam z całego serca współpracę z Finansowym Piotrem i całym zespołem,...
~Daria
-

dodano: 24 września 2020

Łukasz - opinia wątek zamknięty Mega profesjonaliści!!! Pomoc od samego początku aż do wypłaty pieniędzy....
~Łukasz
-

dodano: 17 sierpnia 2020

Michał - opinia wątek zamknięty Duży profesjonalizm, kultura i zaangażowanie. W czasie 3 miesięcy udało się...
~Michał
-

dodano: 5 sierpnia 2020

Sebastian - opinia wątek zamknięty Z Panem Piotrem miałem doczynienia już po raz kolejny. Tak jak za pierwszym...
~Sebastian
1

dodano: 30 stycznia 2020

Magdalena Sawczuk - opinia wątek zamknięty Zbieram się do napisania opinii od dwóch miesięcy. Szybciej panu Piotrowi...
~Magdalena Sawczuk
-

dodano: 7 lipca 2020

Michał - opinia wątek zamknięty Dziękuję za współpracę, kolejny raz jestem usatysfakcjonowany. Korzystne...
~Michał
-

dodano: 29 czerwca 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry