Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Super klimat i muzyka wątek zamknięty Polecam wszystkim, którzy lubią dobrą muzykę.
~Robert
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 listopada 2017

Niby ok, ale jednak.. wątek zamknięty Jestem stałyą bywalczynią klubu rock cafe. Jednak że ostatnio jest tam bardzo...
~Kasieńka
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 grudnia 2012

Nie polecam.... wątek zamknięty Niestety bardzo się zawiodłam. Kiedyś byłam w tym miejscu i było bardzo...
~Niezadowolona
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 czerwca 2015

To nie ochrona!!!!!! wątek zamknięty Klub świetnie urządzony, klimat nie powtarzalny, muzyka rewelacyjna. Niestety...
~Żal
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 listopada 2013

Polecam, jednak nie do konca.. wątek zamknięty Bylam wczoraj w Rock cafe, wszystko super, klimat, muzyka, ludzie. Jednak...
~Asiulek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 listopada 2013

Zawsze będę tam wracać... wątek zamknięty Byłam kolejny raz w Rock Cafe ze znajomymi tj.11 październik...
~Marta
-

dodano: 27 października 2013

TO NIE ROCK CAFE LECZ JAKIES DISCO PARTY wątek zamknięty Byłem pierwszy raz w tym miejscu i ostatni. Lokal jako lokal ok ale reszta to...
~Pablovongreen
1

dodano: 13 października 2013

dawno dawno temu.... wątek zamknięty ...a dokładnie do momentu kiedy konsumenci nie zostali zmuszeni do picia piwa...
~zawiedziony konsument
-

dodano: 25 sierpnia 2013

rock... wątek zamknięty klimat jak najbardziej wporzo.uczeszczam do tego lokalu od dluzszego czasu i...
~kazik
-

dodano: 11 sierpnia 2013

szatnia i po plecaku! wątek zamknięty zapomniałem wziąć plecaka z szatni, a dwa tygodnie później przyszedłem go...
~qba1457
-

dodano: 9 lutego 2013

ochrona w klubie!!! wątek zamknięty witam.ostatnio byłam w klubie z kolezankami,a ochrona juz na dzien dobry sie...
~zawiedziona
-

dodano: 6 lutego 2013

Dramat wątek zamknięty Relikt przeszłości pod każdym względem. Dwie panie barmanki (szczupła...
~Mateusz
-

dodano: 5 stycznia 2013

Tragedia.. wątek zamknięty Można jakiegoś lokalu nie lubić, bo muzyka nie jest ok, ludzie nie tacy...
~Pat
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 8 grudnia 2011

Koszmar ! wątek zamknięty Boże ludzie rock cafe to chyba najgorsza knajpa w jakiej byłem !!!!!! Wziąłem...
~Andrzej.P
-

dodano: 18 grudnia 2012

pochleba recenzja wątek zamknięty od wielu lat tu bywamy i jest świetnie. Jeśli chcecie lokalu z dobra rockowa...
~Mkralias
2

dodano: 26 sierpnia 2011

Pierdo....cie bzdety................. wątek zamknięty Marudzicie, ze kelnerki chodza skwaszone.... po tylu godzinach za barem z...
~slav
-

dodano: 14 czerwca 2012

opinia na świeżo wątek zamknięty Chodzę do rocka od wielu lat, można się tam naprawdę fajnie odstresować,...
~mario
1

dodano: 10 czerwca 2012

Michal - opinia wątek zamknięty niestety nie polecam klubu.ceny sa dosc przystepne jak na klub,ale obsluga w...
~Michal
-

dodano: 26 kwietnia 2012

obsługa!!! wątek zamknięty przyjemne miejsce,które wiele traci przez beznadziejną obsługę! nieprzyjemne...
~rock
-

dodano: 15 kwietnia 2012

Koszmar wątek zamknięty Klub to jedna wielka żenada. Właśnie mój narzeczony i jego koledzy zostali...
~ja
1

dodano: 18 grudnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
66

47

wątków

do góry