Widok

Ginekolog Małgorzata Błędzka

Witam, szukam przyzwoitej lekarki ginekolog. Czy ktoś był może u pani Małgorzty Błędzkiej, przyjmuje w przychodni na kilińskiego. Jakie wrażenia, opinie na temat lekarki? Byłabym wdzięczna za informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam dr.Mincewicz-Narloch z MEDCARE,
świetna lekarz a oprócz tego sympatyczna :)

adres:Waryńskiego 45B/2, 80-433 Gdańsk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja byłam pierwszy raz w Marcu i od tego czasu tylko tam chodze. Pani dr. bardzo sympatyczna i we wszystkim mi pomogła. Pomimo wielu pacjentów zawsze znajdzie czas.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam,
ja byłam wczoraj u tej ginekolog i byłam w szoku, pierwszy raz lekarz mi z własnej woli zbadał piersi. Poza tym fajna kobieta, podchodzi do pacjenta profesjonalnie. polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a gdzie ta Pani przyjmuje i ile kosztuje wizyte no i ile czasu trzebaq czekac?:) moze posiadacie rowniez numer telefonu pod ktory mozna zadzwonic by sie zarejestrowac
Ginekolog jest super. Przyjmuje w przychodni kilińskiego i na przymorzu. Wizyta na NFZ. Czas oczekiwania na wizytę ok. tygodnia.

Już pisałam w innym wątku - na Kilińskiego jest niezbyt miła położna "do towarzystwa" dlatego będę wdzięczna za opinie o Przymorzu bo chętnie się przepiszę.

Inne tematy z forum Kobieta

jaki krem na noc +30 ?? (213 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Hej dziewczyny szukam pomocy (5 odpowiedzi)

Mój przyjaciel domu szuka kobiety do współpracy Trójmiasto i okolice.Wklejam tu jego ogłoszenie....

czemu faceci zdradzaja? (138 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...

do góry