Re: Grill elektryczny ceramiczny - warto kupić?
Tak, od czasu do czasu jest mi potrzebny. Nie używam go codziennie tylko okazjonalnie. Nie mam pomysłu jak inaczej zrobić w domu panini lub qurrito... Bo to musi być "zgniecione" i przypieczone :)...
rozwiń
Tak, od czasu do czasu jest mi potrzebny. Nie używam go codziennie tylko okazjonalnie. Nie mam pomysłu jak inaczej zrobić w domu panini lub qurrito... Bo to musi być "zgniecione" i przypieczone :) jakoś nie widzę użycia w tym celu gofrownicy(dobrej, z dużą mocą, też używanej sporadycznie) lub opiekacza z myszką Miki ;) (też używany raz na kilka m-cy)
Mamy teflonowy ale już porysowany - właśnie od czyszczenia (usuwanie przypieczonego sera i pomidorów nie jest takie łatwe). Dlatego zastanawiam się czy go nie wymienić na ceramiczny.
A Ty jaki w końcu wybrałaś?
zobacz wątek