Widok

Jak zaprosić świadków?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
j.w. Czy dawałyście osobne zaproszenie? Czy dobrym pomysłem jest włożenie do zaproszenia karteczki, z napisem ... bedzie nam milo goscic pana .... w charakterze swaidka P.Mlodego? lub cos podobnego.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uwazam że to niegrzeczne
powinniscie poprosic ich o to osobiscie

Mysle ze powinniscie osobiscie ich o to poprosic
image
osobiście, nie dawalismy zadnych specjalnych zaproszeń

image
image
świadków zazwyczaj prosi się osobiście:)

image
image

[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/859
powiem Ci, jak my to zrobiliśmy :)
1. świadek mojego narzeczonego
spotkaliśmy się z Nim osobiście i narzeczony powiedział Mu, że chciałby, żeby właśnie On był Jego świadkiem. Ponieważ świadek nigdy nie był jeszcze świadkiem i zaskoczyła Go ta propozycja, poprosił o czas do namysłu, ale jeszcze tego samego popołudnia oddzwonił (nasze miasta są w odległości 200km) i się oczywiście zgodził. :)
A było to jakieś 3 miesiące przed ślubem :) Wtedy jeszcze nie powiadamialiśmy ani rodzin, a ni znajomych, więc też nie mieliśmy jeszcze zaproszeń. Ale jak już przyszedł czas, to i świadek dostał swoje zaproszenie :)
2. moja świadkowa
mieszka w Irlandii i nie wyobrażam sobie, żeby do Niej lecieć zapytać, czy będzie mi świadkować :D
Więc wysłałam Jej mejla. Muszę zaznaczyć, że jesteśmy przyjaciółkami, więc nie było zagrożenia, że się obrazi na to, w jakiej formie została poproszona, że nie w 4 oczy :D
Zaproszenie też oczywiście wysłałam, jak już było gotowe :)
Gdyby nie to, że przyjaciółka siedzi w Irlandii na pewno bym chciała Ją prosić o zostanie moim świadkiem osobiście. tak jest i najmilej i najgrzeczniej. Ale przede wszystkim najmilej. Dla obu stron :)
pewnie że osobiście prosiliśmy co prawda u nas było wiadomo ja mam brata a mój mąż siostre i to oni byli naszymi świadkami:)

image

nasi świadkowie wiedzieli "od zawsze" że będą naszymi świadkami :)
zaproszenie otrzymali normalne, jak wszyscy goście, ale tylko po to by mieli pamiątkę :)

nasi wiedzieli ze nimi beda od wiekow:D ale zrobilismy cafe ciasto party i ich zaprosilismy... w 1 dzien swiat Wielk. i bylo milo:)))))) nalezy osobiscie poprosic o swiadkowanie... chyba ze nie ma sie fizycznej mozliwosci..

image

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry